Azt pletykálják a Nagy Világhálón, hogy amikor Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár lett, megkövetelte, hogy a telefonban az "államtitkár úr, jelentkezem! " szöveggel köszöntsék. Bár élőben én is megtapasztaltam, hogy Illés egy elvetélt Napoleon, aki imádja az álkatonai szlenget, a jelentést és a parancsolgatást, akkor mégiscsak egy robbantást irányított, és nem a hivatali telefonját vette fel. Úgyhogy mindaddig képtelen voltam elhinni, hogy tényleg jelentkezemezni kelljen a telefonba, mg el nem olvastam Bolgár György interjúját Juszt Lászlóval, amiből kiderül, hogy Illés büszkén vállalja, hogy katonásdit játszik a vízügyesekkel. Külön poén, hogy Juszt szerint ez a megszólítási mód akkor terjedt el a vízügyön belül, amikor 56 után egyszerre sok ávós került át a szervezethez, akik magukkal hozták a katonás szokásaikat. De ezzel együtt is nehéz elhinnem, hogy 2013-ban egy ilyen, akár ávós, akár nem ávós szokás még életben legyen. Csak úgy derülhet ki a teljes igazság,...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csak simán egy suttyó megélhetési politikus !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Ez egy tudathasadásos faszkalap aki még nőt se tud szerezni magának. Mikor meglátja a vezírt akkor élvez de hát a vezírnek pont az ilyen beteg emberekre van szüksége mert így nem tűnik fel annyira hogy a vezír is beteg.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: naaaaa...! A búbos banka kör vezetője az senki??? :) Titkárnőből rögvest nagyfőnök lett..
Mobil123
@human: De választ is kap:-)) " Zoltán ! Tővig!! Dob szóra!!!"
Dr. Felipe
@Pálinkafőző Rézüst: Ha csak úgy nem, de én azt nem tartom nő szerzésnek hogy felajánlok neki egy zsíros állást.
Normális nő biztos hogy nem áll szóba ezzel a húgyagyúval ahogy a vak komondorossal sem.
bretagne
Undorító egy pasas! Soha nem volt szimpatikus. Olyan tudálékos állandóan, az ember nem érti, hogy miért kell Orbánnak. (Ez költői kérdés, mert mindenki tudja!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.