A Párbeszéd Magyarországért (PM) információi szerint Kövér László házelnök a házbizottság csütörtöki ülésén bejelentette: kezdeményezi, hogy hívják vissza a parlament jegyzői posztjáról Szilágyi Pétert. Ezt a független képviselő mondta el pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Szilágyi Péter közölte: függetlenként nem vehetnek részt a házbizottság munkájában, így csak elmondás alapján értesültek az esetről. A képviselő úgy sejti: a kezdeményezés mögött az állhat, hogy az információs szabadságról szóló törvény módosító javaslatának szavazáskor, „amikor a trafikmutyi kirobbant”, képviselőtársával, Karácsony Gergellyel egy „Loptok, csaltok hazudtok” feliratú táblát vittek be az ülésterembe.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
"Szilágyi Pétert a parlament 2010-es megalakulása után az LMP színeiben választották jegyzővé, de miután a frakció 2013. február 11-én megszűnt, így hivatalosan elveszítette ezt a posztot. Az Országgyűlés február 25-én viszont újra jegyzővé választotta az ekkor már független képviselőt."
Tehát nem a munkájával volt baj, mert akkor nem választják újra a jegyzőt.
Csak az elnöknek az igazság mindig fáj, és nem tűri a kritikát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok