Az MSZP szerint a kormány a rezsicsökkentéssel biztosított kedvezmények többszörösét veszi el az emberektől a szolgáltatók áthárított különadóival, valamint a magas élelmiszerárakkal. Burány Sándor, a szocialista párt országgyűlési képviselője beszélt erről pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Kiemelte, a kabinet politikája miatt olyan magasra emelkedett a mindennapi megélhetés költsége, hogy a lakosságnak már összesen 124 milliárd forintos tartozása van a villany- gáz és távhőszolgáltatók felé. Az ellenzéki politikus szerint ennek oka, hogy az emberek élelmiszer-szükségletük beszerzése után már tudják fizetni rezsijüket. Az MSZP ezért ismételten arra szólítja fel a kormányt, hogy csökkentse drasztikusan, huszonhétről öt százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját - fejtette ki Burány Sándor, aki szerint a lakosság megélhetését csak így lehetne ténylegesen javítani.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Amit eddig még senki nem mondott ki: Mennyi embert küldenek el a szolgáltatók a rezsicsökkentés miatt? ÉMÁSZ? EON, .
Indok: nincs elég pénz a karbantartásra, és a fejlesztésre. Az elmaradó karbantartásoknak mi a következménye? Mondjuk a gázvetetékek esetében???
Erről nem beszélt a Rogán úr. Mert nem tudja? mondja már meg neki valaki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.