2014 nem csupán a holokauszt emlékéve, hanem a rezsiharc éve is lesz. Erről maga a Legfőbb Hadúr, a Rezsiharc Fénylő Csillaga tájékoztatta boldog népét, mondván: “Fel fognak vonulni velünk szemben a külföldi kézben lévő nagy energiaszolgáltatók és a mögöttük lévő politikai erők is. Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nem tudom, én gazdaságból úgy tanultam, hogy egy szolgáltató pont azért jön létre, hogy nyerészkedjen. Másrészt az áfa-t a kormány teszi rá a rezsire, aki pedig ebben az értelemben egy közhasznú társaság - mégis nyerészkedik. Hogy is van ez, demagógia?

Nem baj, majd örülnek a parasztok, hogy 500 ft-tal olcsóbb a gázszámla, hejje-huja, rezsidémon! Minden más meg drágul, új beruházás nem jön, a meglévő szolgáltatók nem fejlesztenek, de az nem probléma, majd az nem lesz kiplakátolva a Magyar Nemzetbe legföljebb.
sport50
@leszúrt rittberger: így igaz,nem az lesz a címlapon,hogy nézzétek,számoljatok mennyi új adó,magasabb áfa,gyenge forint,stb. lett 2010óta!!!megint meg kell hülyíteni a "2/3"?-ot harcra fel!!!és nevetséges ,hogy el is hiszik neki!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.