Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a 12. Kötcsei Polgári Piknik több száz részvevője előtt. "Nagy ellenállásra számítok...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Egyet azért megmagyarázhatna a "'rezsi csökkentés atyja", hogy ha egy ágazat nem termel még minimális profitot sem, akkor miből fog a jövőben fejleszteni? Eddig sajnos nem találták fel az örökké működő szervezeteket/szerkezeteket.
Vagy akik eddig az energia iparba fektették a pénzüket 0 Ft. haszonért vajon ott fogják hagyni?
Félő, hogy ennek a "nagy rezsicsökkentésnek" hatalmas ára lesz, működésképtelen infrastruktúra alakjában.
Senki sem a saját zsebe ellensége, de van egy határ, és ez pedig a zavartalan működőképesség fenntartása. Ki biztosítja ezt a jövőben?
mariaberta
Elképzelhető, mert amit Orbán elvett rezsicsökkentés címén talán visszakapják elsősorban azok a rokkant nyugdíjasok , és idős emberek, akiktől képesek voltak elvenni 8-10.000 Ft-ot, akik visszakaphatják munkahelyüket, amit az" emut" négy évben elvettek tőlük, koruk miatt nyugdíjaztak, akiktől elvették a megélhetésük alapját a trafikokat, hogy oda adják sajátjaiknak visszaadják a magánnyugdíj pénztárak vagyonát és sorolhatnék még jó néhány dolgot, amit elkövettek rezsicsökkentés címén.
És ők fogják majd megtenni az igazi rezsicsökkentést, elsősorban leállítják azt a sok felesleges stadion építést aminek költségeit az emberekkel fizettetik meg ,a 27 % os áfát. Kötcsei beszéd? Felér két öszödivel.
Dr.luigilongo60
@mariaberta: Remélem,hogy félkész stadionok maradnak utánuk mementóként,én a következő kormány helyében tutira úgy hagynám őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.