Hiába nem kell élettársának ellene vallania, és a Ba­logh-porta vak komondorát sem lesz könnyű szóra bírnia az ügyészségnek, mégsem érezheti magát biztonságban Balogh József, volt fideszes politikus - írja a Blikk.

A most független politikusként a parlamentben ülő Balogh József mentelmi jogát kedden felfüggesztették, mert a gyanú szerint betörte élettársa orrát.

A Blikk cikke szerint mentelmi jog azért ugrott, mert a jelek szerint a Legfőbb Ügyészség (LÜ) sem hisz Balogh vak komondoros magyarázatában. Vagyis abban, hogy élettársa akkor sérült meg, s szerezte kék-zöld foltjait, amikor átesett a család kutyáján.
Reméltem, hogy ez a döntés születik hétfőn a parlamentben, és mielőbb tisztázhatom magam - mondta a lapnak a Fidesz-frakcióból önként távozott politikus.

Noha az áldozatként szereplő S. Teréziának nem kell terhelő vallomást tennie, a bíróság az orvos szakértői véleményt és a tanúk által elmondottakat mérlegelve is kimondhatja a képviselő bűnösségét - magyarázta Kamarás Péter ügyvéd.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Baromarcú állatja az Istennek, miért tagadod ???
Vidd el a balhét, oszt menj a 3,14...csába!!!
Rohadék az ilyen ember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Ez egy csótány! A komondort kell megbüntetni!
Dr plágium
Persze hogy nem, a kondor verte orrba, tudjuk. Sőt az előző asszonyt is az a szerencsétlen kutya verte.
marlin
Nem értem, miért kell ezen rágódni??
Egy régi magyar mondás szerint "a pénz számolva, az asszony verve jó", és ugye amint az köztudott(!) a Fideszben (fentről kezdve) van jó néhány "hagyományőrző"!!
sellő
Azt nem értem, hogy a "NÉGY MANCS" miért nem reagálja le ezt a konkrét esetet? :-)
Senki nem tudja mi a valóság, csak ötletelnek. Mindenki be volt nyomva, csak a vak komondor nem, aki a lakodalomból, Soltról Fülöpházáig vezette a személygépkocsit...szerintem... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.