Minden hat hónapnál régebben munkát kereső harminc év alatti fiatalnak garantált munkahelyet, vagy biztos elhelyezkedést jelentő képzést ígért Bajnai Gordon az Együtt-PM választási szövetség vezetője budapesti sajtótájékoztatóján szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Aki kiment és megtalálta a számítását, nem fog haza jönni egy Bajnai ígéret miatt.
Tekla
@levarosbukta: Ez az embert már nem ígérjen többet senkinek ,semmit. A libatenyésztők ,a példa ,hogy munkát ad ,de pénzt azt nem.
RÁKOS
@ágimami: utána meg magyarázkodnak hogy miért nem sikerült...
Dr plágium
A legtisztességesebb dolog az lenne, ha egyik párt sem tenne felelőtlen ígéreteket. Mert meglehet, hogy teljesíti (ha egyáltalán teljesíti) amit ígért de lesz annak másik oldala is, amit szintén mi fizetünk meg. A jelenlegi kormány alatt már mindez bebizonyosodott. Mehetünk a picsába a rezsicsökkentéssel, amikor helyette annak többszörösét fizettetik meg velünk különböző adók formájában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.