A siófoki Léhmann György azt mondja, nem vár tovább, maga fogott hát a hitelprobléma rendezésére alkalmas okirat elkészítéséhez. Szerződésmintát tett közzé elektronikus körlevelében, arra kérve a miniszterelnököt: támogassa az adósok és a bankok között kötendő egyezségi ajánlatát a devizahitel-szerződések „kijavítása” érdekében. A siófoki Léhmann György azt mondja, nem vár tovább, maga fogott hát a hitelprobléma rendezésére alkalmas okirat elkészítéséhez. A hétszáz devizahiteles ügyféllel bíró jogász ugyanis változatlanul amondó: a szerződés a hibás, nem a devizahitel, „az önmagában egy tökéletes konstrukció, csak törvényesen kell megcsinálni.” Léhmann ezt hangsúlyozta a minap az ausztráliai magyar rádiónak adott telefonos interjújában is.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: wolk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wolk
– A kormányzatot nem érdekli, hogy ez egy semmis szerződés – így az ügyvéd. – Úgy tesz, mintha érvényes volna. A jogszabály betűje és a Kúria szerint is „mindössze” érvényessé kell tenni, ki kell iktatni a semmis pontokat, el kell számolni bank és ügyfél között, majd megy tovább a szerződés. Az Európai Bíróság évek óta hajtogatja: közérdekű pereket kell indítani, csak így lehet felgyorsítani és megoldást találni sok százezer devizahiteles problémájára egyszerre. De egyetlen közérdekű pert se indított se az ügyészség, se az igazságügy-miniszter. Félnek. Félnek, hogy kimondja a bíróság a bankok hibáját, aztán mi lesz szegény bankokkal? Jogállamban ezt a témát nem lehet megkerülni. Nálunk igen.
wolk
PALKASANDOR
2013. szeptember 20. 06:06

"...meg kell említenem azt a jogos felvetést, hogy tulajdonképpen ki is irányít itt Magyarországon?!

Van elképzelésem, de nem tudom. Talán a nemzetközi komprádor burzsoázia és más nemzetközi érdekkörök.

A másik felvetésem: mit is mondott Karol Wojtyla a hívőknek és nem hívőknek? Azt, hogy "Ne féljetek!" Ennek az egyszerű és érthető, kegyelem teljes felszólításnak óriási jelentősége van, persze csak akkor, ha a kijelentéssel "megcélzottak" tudata ezt felfogja és értelmezni tudja.

Drukkolok Léhmann Kollégának, mert valóban, a jogászok, ezen belül az ügyvédek is alapvetően csak hallgatnak, valamiért csak hallgatnak."
wolk
Az ausztráliai magyar rádió műsorvezetőjének megjegyzése az interjú végére: „Lehet támadni a bankokat Ausztráliában is, legfeljebb nem trilliárdos, csak milliárdos profitjuk lesz. De ki mozgat kit? Ez a kérdés. Legalább van egy valaki odahaza, aki szalad a csatabárddal...”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.