Kipateroltak egy egész középiskolát a kormány kiemelt projektjének számító fertődi kastélyból, csak hogy az eddigi tantermeikbe is műgyűjtemények kerülhessenek. Az új iskola építését még el sem kezdték, de a kormánybiztos szerint semmi keresnivalójuk a barokk kincsben. Úgyhogy a tanárok „kínjukban röhögve” költöztetik a padokat, a szülők meg aggódnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nekik biztos nincs minimum 120 az IQ-juk, mint az ifjú fidelitas-tagoknak, úgyhogy mehetnek...
Hellcat
Csodás...és akkor ezt persze szeptember előtt 2 nappal kell megcsinálni.
A Tündik bündije
Nekik biztos nincs minimum 120 az IQ-juk, mint az ifjú fidelitas-tagoknak, úgyhogy mehetnek...
dömdödöm
már megint az van hogy fontosabb a stadion mint a suli :-((((((( elég szomorú ez sajnos !
nemkati
Szerintem egy kastély bárki által látogatható és megcsodálható, tehát közkincs kell legyen. De a műemlékekkel az a gond, hogy nem lehet korlátlanul lefoglalniuk az élőhelyeket. Óbudán például alig lehet egy munkagödröt úgy kiásni, hogy ne legyenek ott ókori romok. Valahol meg kell találni a normális egyensúlyt a megőrzendő értékek, és a jelen meg a jövő élőhelyei között.
Ugyanakkor egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a mezőgazdasági szakközép rossz helyen volt az Esterházy-kastélyban. De ha már más célra akarják használni, és a felújításra, átalakításra nincs is meg a pénz, akkor miért nem lehetett megépíteni előbb az új szakiskolát, átköltöztetni őket, és csak azután foglalkozni az átalakítással? Ez az otromba, ésszerűtlen megoldás annyira jellemző a Fidesz-KDNP eddigi működésére!
ila51
Csigavér jön az egész napos iskola , jól összezsúfolva ! :(
amúgy pedig levelet csakis Ő írhat ! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.