Kolláth György azt kommentálta így, hogy a Fidesz frakcióvezetője pénteken bejelentette: képviselőcsoportja fontolóra vette a rezsicsökkentés alkotmányos védelmét. Rogán Antal azt mondta: a "szocialisták nem megbízhatóak", és bár egyáltalán nem biztos, hogy kormányzati lehetőséghez jutnak jövőre, mégis garantálni kell, hogy később ne emelhessék a rezsidíjakat. A jogi gondokon túl újabb politikai problémákkal kellene szembenéznie az Orbán-kormánynak, ha alaptörvénybe foglalná a rezsicsökkentést - nyilatkozta a kormánypárti felvetésről Kolláth György alkotmányjogász. „Akinek kétharmados parlamenti többsége van, annak hatásköre van arra, hogy az alkotmányába bármit beleírjon, ezzel az erővel a csülkös pacalt vagy a Fradi-kolbászt is bele lehet írni, a józan ész azonban határt szab, nem lehet akármit, nem lehet egy alkotmány, egy alaptörvény pártkampány munkafüzet”- fogalmazott a szakember.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A pacal , csülök nélkül, a kolbász Fradi nélkül a 70-s évek piac csarnokainak olcsó ,ehető és laktató változata volt a mai ízetlen,rághatatlan,ennélfogva emészthetetlen kiadásaitól ! :)
Mangu
Lehetne hosszabb a fejtegetés, de a lényeget szerintem, a gyevi bírót kifeledte! Egyébként a "demokrácia" szülötte a 2/3-os többség diktatúrája az ellenzék kizása esetén. Korábban kellett volna ébredni, átgondolni a következményeket (kinek, mi haszna származhat ebből és ennek megfelelően beépíteni a fékeket - időben). Józan észről beszélni, enyhén nagyképűség (csaz az elmúlt 150 évre tekintsünk vissza történelmünkben).
SwordFish
Kolláth elvtárs, maga nem vicces! Bármennyire is az akar lenni !
A Tündik bündije
"Nem lehet egy alkotmány, egy alaptörvény pártkampány munkafüzet."

Jaj, dehogynem. Lesz még abban harminc botütés is. Ilyen az, mikor olyanok kerülnek a törvényhozói ágakba, akikre egy kocsma vezetését sem bízná az ember. Minden ökörséget kőbe akarnak vésni.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.