A Fidesz-frakció a következő két hétben kikéri a kormány véleményét és eldönti, hogy javasolja-e a rezsicsökkentés alaptörvénybe foglalását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@lajospapa: Egy esetleges szoci győzelem esetén csak 2/3-al lehetne változtatni.Még így is biztosítani akarják, hogy ne tudjanak emelni, az Önök esetleges öröme ellenére sem.Egyszerű, nem ? Lehet, hogy Ön most is inkább fizetné a régi árakat?
human
@spu00: Az árak akkor is emelkedhetnek, ha 10%-os csökkentés van rajtuk. Ha az alap nő, akkor a bruttó ár is nő. És huss, máris csak virtuálisan létezik a rezsicsökkentés.
Ha nem lenne tranzakciós adó, EHO a betéteken, 27%-os áfa, szociális támogatások csökkentése, akkor simán tudnánk fizetni a nem csökkentett rezsit.
Halszem
@spu00: Minél több szart raknak az "alaptörvény" nevű izébe, annál könnyebb lesz azt hatályon kívül helyezni a vele kapcsolatos "sarkalatos törvény"-nek nevezett egyszemélyes szerzőjű irományokkal együtt!
kkalman
Alaptörvénybe foglalnám, hogy a Fidesz-KDNP bagázs az elkövetkezendő 150 évben a hatalomnak a közelébe se kerülhessen.
spu00
@kkalman: Nem tudja véletlenül, hogy a kommunista ideológia és a kommunista kormányok miért buktak meg ? Keresse, s utána rájöhet, hogy a 4+8 éves regnálás miért eredményezett 2/3-s többséget.Nem tanultak belőle, csak az étvágyuk nőt még jobban, de ez csak még nagyobb probléma nekünk.
kkalman
@spu00: Ha már itt kommentelget, akkor annyit azért tudhatna, hogy nálunk nem volt kommunizmus. Továbbmenve, ilyen, hogy Magyar Kommunista Párt csak 1944 és 1948 között létezett. 1948. 06. 22-én feloszlatták. A rendszerváltás után meg nem volt a parlamenti pártok között olyan, amelyiket úgy hívnak, hogy Magyar Kommunista Párt.
Jelen pillanatban pedig a Fidesz soraiban van a legtöbb volt MSZMP funkcionárius.
Az meg csak a ráadás, hogy nem tudok a Fidesznél és annak a segglyukába szorult pártképződménynél (KDNP) hataloméhesebb, arrogánsabb, pénzsóvárabb korruptabb társulatot említeni.
Ezzel nem azt mondom, hogy az MSZP-SZDSZ kormány hibátlan lett volna, de ők a jelenlegi kormányhoz képest csak kezdő kisinasok voltak a szerény nokiás dobozaikkal és bénázásaikkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.