Azt mondják 3000 halottja van Magyarországon a deviza hitelezésnek. Kártérítést követelnek és ezért napokat készülnek eltölteni a Cinege úton.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Ilyen alapon az összes átvert, kisemmizett, megerőszakolt, meggyilkolt embert hibáztatni lehet. Miért öltöztél kihívóan, miért engedted be a gázóra leolvasónak kinéző idegent, miért szálltál fel a villamosra, hiszen tudhattad volna hogy zsebtolvajok is előfordulhatnak stb. stb???
Igen, tényleg, dögöljön meg mindenki aki pórul járt, akit becsaptak, úgy kell neki, szarni kell a fejére, megérdemelte a sok hülye! Az eszedbe se jusson hogy holnap esetleg neked nem lesz szerencséd, kárörvendjél, dörzsölgesd a tenyeredet, járja át a lelkedet a boldogság és legyen ez az életed legnagyobb öröme hogy mások elesettségére élvezzél, te rohadék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@percsi: Se így, se úgy. Ez lefutott meccs. Inkább az a kérdés, hogy a nemfizetők mikor kerülnek utcára.
percsi
@coni: Így van, ezt szeretnék a devizahitelesek is, ellenőrizzék le a szerződések jogszerőségét, de nem teszik, vajon miért? Az Ócsa milliárdokat rakott egyesek zsebébe, nehogy már valaki elhiggye, hogy a devizások megmentésére építették fel, Magyarország legdrágább lakótelepe, hiteleseknek, hahaha. Végtörlesztést is pár embernek nyitották ki, gyorsan be is zárták. Sok mocsok van a háttérben, nem zárható ki, hogy a kormány tisztségviselői keze van benne. Ha nem így lenne,már évekkel ezelőtt lecsaptak volna a bankokra.
percsi
@Meine Ehre heisst Treue: Ezért tart itt az ország! Semmiért nem reklamálunk, hagyjuk, hogy a zsiványok a mi milliárd kupacaink tetején éljék az életüket. Mindegy, hogy devizahiteles vagy adófizető, vagy mind a kettő, a pénzt behajtják tőlünk, amit csak páran élveznek. Ez megy 25 éve! Akkor érünk el valamit, akkor tudjuk elzavarni a parazitákat, ha mindnyájan elkezdünk köpködni, de nem egymásra, hanem a bűnösökre!!
Meine Ehre heisst Treue
@percsi: Ahhoz, hogy a bűnösöktől megszabaduljunk polgárháború, de minimum forradalom kellene.
Összeszedni az összes régi és új bűnöst, kényszermunkatáborba zárni teljes vagyonelkobzás mellett. Új választás és új kormány, de olyan, amelyik az országért tevékenykedik.
De nem úgy néz ki, hogy ez valaha is megvalósul.
percsi
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos, elég baj ez nekünk.
Nyaldossuk a sebeinket, egymásra újjal mutogatunk, azokat hibáztatjuk akiket nem kéne, és tűrünk, tűrünk, tűrünk, a senkiháziak meg röhögnek rajtunk. A mostani kormány nagyon ért ahhoz, hogyan kell a birka népet egymás ellen uszítani. Kitalálta, hogy az adófizetők pénzét a devizások megsegítésére fordítják, holott ők nyúlják le, többszörösen kihasználják, felhasználják őket!! Nem az adófizetők pénzéből fogják a morzsát kiosztani, hanem a devizahitelesek megdézsmált pénzéből fognak visszaosztani egy keveset. Muszáj, mert a birka nép lázadozik!!
A devizahitelesek nem kergetik egymást a több ezer m2-s palotában, birtokon, nem ők a mi embereink, nem ők nyúlják le az adófizetők pénzét.
A devizahitelt 2001-ben hagyta jóvá az akkori kormány, már akkor pénzforrás eszköznek tervezték, csak leváltották őket. Az előző kormány is dézsmálta őket, bár lehet, hogy nem, mert nem ismerhették a belső forrást, de ki tudja, kik lehetnek benne. Ha az mszp is benne volt, akkor sokkal okosabbak és kevésbé kapzsiak voltak mint a fidesz, azért nem jöttek rá a hitelesek a turpisságra. A három éve igen magas devizaárfolyam is ennek lehet a része.
Utána kellene nézni, hogy ezeknek a mihasznáknak mijük volt 30 évvel ezelőtt és most mijük van. Soha nem fogunk talpra állni, míg ezeket támogatjuk!!! El kell döntenünk, hagyjuk, hogy pár ember kiraboljon, nincstelenné tegyen bennünket, rájuk dolgozunk, vagy összerázzuk magunkat és elkapjuk őket, bíróság és kényszermunkatábort szabunk ki rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.