Évek óta várnak a befogadásra az Országos Egészségbiztosítási Pénztárban azok a rákgyógyszerek, amelyekkel a fejlettebb világban már régóta hatékonyan gyógyítanak, derült ki az ATV Szabad Szemmel műsorának riportjából.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
1 doboz tudorak elleni gyogyszer (30 kapszulla) kb. 150.000 Ft
Nem csoda hogy nem akarjak bevezetni.
vörösfuvalat
A szemét Szócska az összes fideszessel együtt akkor pofázzon ha az ő anyja, vagy gyereke sem kapja meg a modern gyógyszereket. Nem mondják az apjuknak mag az anyjuknak hogy már öregek kell a gyógyszer a fiataloknak. Ez igaz ilyen van.Meg olyan,hogy egy nővér 30-40betegre felügyel. Van idős aki napokig fekszik a pisiben mert nincs aki kicserélje a pelenkáját.Ez a valóság. Közben meg vállficammal Hendét helikopterrel viszik a kórházba. Egy melóst meg lábon hazazavarták volna.
Sima bőrgyógyászat 3 hét , reumatológia 4 hét ultrahang 2-3 hét, emeri,cté hanem sürgősre van kérve 1-2 hónap.Hajrá Magyarország hajrá magyarok! Éljen a Fidesz és Jézus után a harmadik isten Orbán Viktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.