Törvényt sértett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Átlátszó jogi csapata szerint azzal, hogy visszaküldette a vesztes trafikpályázatokat a veszteseknek. A vétség a Btk. szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Bűncselekményt követett el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), amikor arra utasította a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t (NDN Zrt.), hogy küldje vissza a vesztes trafikpályázatokat a jelentezőknek az Átlátszó jogi csapata szerint. Mint arról a hvg.hu elsőként beszámolt, Németh Lászlóné utasította az NDN Zrt.-t, hogy küldje vissza a pályázati anyagokat, és ezzel az állami szervezet így megszabadult az adatoktól, megszüntette a perelhetőségét, és ellehetetlenítette a későbbi bizonyítási eljárást. Piaci információk szerint a pályázatok kiszórásának éppen ez volt a célja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Laci néni csak parancsot teljesített, ő egy nem nagyon értelmes báb. Ez azonban nem menti fel a törvénysértés elkövetése alól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
"...a jogászok majd kimentenek, oszt jónapot!"
kiskutyauto
Naponta követi el az orbáni maffia söpredék szinte minden egyes tagja bűncselekmények tucatjait, bűnszövetségben sorozatosan folytatólagosan... Ugyan mi ez az egy e sok millióhoz képest, amivel lassan 4 éve nyomorítják, rombolják, fosztogatják a magyar népet..?
marlin
. . . . . . . . majd ha egy ( igazságtól független) Szájerné-féle bíróság elítéli!!
Addig meg . . . . . . . .
mátmar
Ezek a szemetek a törvények felett állóknak tartják magukat. A rezsimváltás után remélem lesz egy pár kérdés feléjük.Igaz, hogy túlzsufoltak a börtönök, de ezeknek kell helyet szorítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.