Törvényt sértett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Átlátszó jogi csapata szerint azzal, hogy visszaküldette a vesztes trafikpályázatokat a veszteseknek. A vétség a Btk. szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Bűncselekményt követett el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), amikor arra utasította a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t (NDN Zrt.), hogy küldje vissza a vesztes trafikpályázatokat a jelentezőknek az Átlátszó jogi csapata szerint. Mint arról a hvg.hu elsőként beszámolt, Németh Lászlóné utasította az NDN Zrt.-t, hogy küldje vissza a pályázati anyagokat, és ezzel az állami szervezet így megszabadult az adatoktól, megszüntette a perelhetőségét, és ellehetetlenítette a későbbi bizonyítási eljárást. Piaci információk szerint a pályázatok kiszórásának éppen ez volt a célja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Laci néni csak parancsot teljesített, ő egy nem nagyon értelmes báb. Ez azonban nem menti fel a törvénysértés elkövetése alól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Laci néni csak parancsot teljesített, ő egy nem nagyon értelmes báb. Ez azonban nem menti fel a törvénysértés elkövetése alól.
Hellcat
Hajrá...bár ebből se lesz semmi úgy se...
gala2cse
Az ellenzéknek már rég fel kellett volna kapnia ezt a trafik ügyet. Ütni a vasat, amíg meleg. Hát semmit nem tanultatok a Fidesztől? Ott kéne rikácsolni minden trafik előtt, a buszok hátulján reklámozni a mutyit. Úgy csinálni, mint Selmeczi, 2 perc alatt legalább 30-szor elmondani, hogy trafikmutyi.
Itt nem működik az, hogyha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ez soha sem működött.
nemkati
Végre a sok balfácán között akadt egy értelmes lény, aki kiderítette, hogy lehet ezt az oltári mutyit leleplezni. Csak sajnos ahogy a média, úgy a bíróságok, az ügyészségek, a rendőrség is 0rbán zsebében van, valahogy ezt is el fogják mutyizni.
Green Bloke
Ha Némethné benne van, akkor Simicska is benne van ??? >:-)

Lázár és Simicska közös bulija lenne a trafikmutyi ?? >:-D

Ez kurva nagy leleplezés lesz ??? >:-DDD
lajospapa
"...a jogászok majd kimentenek, oszt jónapot!"
kiskutyauto
Naponta követi el az orbáni maffia söpredék szinte minden egyes tagja bűncselekmények tucatjait, bűnszövetségben sorozatosan folytatólagosan... Ugyan mi ez az egy e sok millióhoz képest, amivel lassan 4 éve nyomorítják, rombolják, fosztogatják a magyar népet..?
marlin
. . . . . . . . majd ha egy ( igazságtól független) Szájerné-féle bíróság elítéli!!
Addig meg . . . . . . . .
mátmar
Ezek a szemetek a törvények felett állóknak tartják magukat. A rezsimváltás után remélem lesz egy pár kérdés feléjük.Igaz, hogy túlzsufoltak a börtönök, de ezeknek kell helyet szorítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.