Az Elios Innovatív Zrt. egyik alvállalkozója azt állítja, nem fizették ki a nekik járó 200 millió forintot. Az ügyben az Elios vezérigazgatójának, Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak is tanúskodnia kell. Az eljárás a Fővárosi Törvényszéken indult meg, a pert az Asianet Hungary Kft. kezdeményezte. A cég szerint Tiborczék 200 millió forintot nem fizettek ki részükre, ami miatt teljesen ellehetetlenültek, holott befejezték a projektet. Az Elios a fizetés elmaradásának magyarázataként a kivitelezés csúszását nevezte meg, de ennek az érvnek a megalapozottságát több dokumentum is kétségessé teszi. Tiborcz István és Erdei Bálint, az MKB Bank egykori vezérigazgatójának fia szédületes karriert futottak be az elmúlt években. Tiborcz és Erdei 2009-ben kezdtek el együtt üzletelni, ekkor négy vállalkozást alapítottak (ES Water, ES Gas, ES Light, ES Audit), amit aztán beolvasztottak az ES Holding nevű cégbe, amely szintén közös érdekeltségük volt. A cég valami miatt nagyon vonzóvá vált a...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az E-OS Innovatív Zrt. a Közgép megjelenésével szárnyalásba kezdett. 2010-ben 800 millió forint árbevételt produkált, a rákövetkező évben 2,8 milliárd forintot, majd pedig 3 milliárd felettit. Árbevételük közel a fele az állami megrendelésekből jött össze. No comment!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.