Az egész napos tanácskozást – amelyet eredetileg júniusban rendeztek volna meg, de a dunai árvízi helyzetre való tekintettel elhalasztottak – Budapesten, a Millenáris Parkban tartják, ahová több ezer vendéget várnak.

Felszólal mások mellett Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Kövér László házelnök, Kósa Lajos ügyvezető alelnök, Szájer József európai parlamenti képviselő és Tarlós István főpolgármester. Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök várhatóan délután mondja el beszédét.

A rendezvényre a pártküldötteken kívül meghívást kaptak a civil és határon túli szervezetek, valamint a diplomáciai testületek képviselői is – írták a tanácskozás hivatalos meghívójában.

A Fidesz legutóbb 2011. július 3-án tartott tisztújító kongresszust, ahol újraválasztották pártelnökké Orbán Viktort, és bizalmat szavaztak a Fidesz négy, már akkor is hivatalban lévő alelnökének, Kósa Lajosnak, Pelczné Gáll Ildikónak, Pokorni Zoltánnak és Varga Mihálynak. A két évvel ezelőtti tanácskozáson Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök arról beszélt, készen állnak arra, hogy megvívják a Fidesz történetének legnagyobb küzdelmét, nem hagyják, hogy Magyarország visszasodródjon a "görög útra".

A Fidesz alapszabálya szerint a kongresszus a párt legfelsőbb tanácskozó és döntéshozó szerve. Tisztújító kongresszust – ahol mások mellett megválasztják a pártelnököt és a négy alelnököt – kétévente kell összehívni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Turbó Pasi
Most jelentik be az újabb rezsicsökkentést ! Kíváncsian fogom követni, hogy
mivel rukkol elő a Miniszterelnök Úr! :-)
leszúrt rittberger
@Turbó Pasi: Szerintem bejelentik, hogy további milliócsillió százalékkal csökken a rezsidémon (ami mire az emberek zsebéig elér, jó ha 3-4% lesz nettóban). Illetve az is elhangzik még, hogy "nem háríthatják át", és nem is fogják persze, hiszen sohasem tették! Valamint "bukott baloldal".
A Tündik bündije
Kis magyar mutyitalálkozó az oligarchiáknak. Sintér et. vajon meghívta Clodo barátját, vagy már nincsenek olyan jóban?
silber13
@Turbó Pasi: Kifogyhatatlan a te kedves vezetőd hazugságainak tárháza és egész rinocérosz csorda bőrének vastagsága van az ő képén!
Csodapók
@Turbó Pasi: Az rendben van, hogy imádod Orbán Viktort,
de ebben a kontextusban kis kezdőbetűvel kell írni: miniszterelnök úr.
Ha majd írsz neki egy szerelmes levelet, abban valóban illik nagy kezdőbetűvel írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.