Alaptörvényben akarja rögzíteni a rezsicsökkentést a Fidesz frakcióvezetője. Állítólag "éles vita" folyik erről a Fidesz-frakcióban. Ez magyarra fordítva annyit jelent: Orbán még nem döntött. Ő is beszélt azonban arról a "reflexről", hogy a szocialisták miatt kell kétharmadba betonozni egyes intézkedéseket. Vagyis, a Fidesz szerint az MSZP-s választási győzelemre gondolva kell megvédeni a rezsicsökkentést. - olvasható Mesterházy Attila heti írásában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nyilván nem a töketlen szociktól fél a Fidesz. Mi félnivalója lenne ettől a kivénhedt, összeaszott társaságtól, ahol a Puch László, Baja Ferenc meg Szekeres-félék egymáson is keresztültaposnak, csak hogy még egyszer bejuthassanak a parlamentbe. Közben meg a párt "megfiatalításáról" és generációváltásról papolnak... Vicc.

Ez a baloldallal való ijesztgetés a szavazóknak szól, a távol maradóknak és a bizonytalanoknak, hogy jobb lesz ha elmennek a Fideszre szavazni, különben ez meg az lesz...

Mesterházy leszállhatna végre a földre. Bár tudja fene, maradjon inkább ott ahol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.