A svájci tőkepiaci felügyelet, a FINMA jelenleg vizsgálatot folytat számos svájci pénzintézetnél a devizapiaci árfolyamok lehetséges manipulálásával kapcsolatban - írt a Financial Times a felügyelet bejelentését idézve. A FINMA közlése szerint szorosan együttműködik az ügyben más országok hatóságaival is, mivel világszerte potenciálisan több bank is érintett lehet. A FINMA egyelőre nem árul el további részleteket a vizsgálattal kapcsoltban, mint ahogy a lehetségesen érintett bankok nevét sem közli.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
@nyanya001: Akár igaz, akár nem,
a hazai bankárok,
politikusok vastagon benne vannak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Nah végül csak a nem maga Svájc fogja kártalanítani a felelőtlen, buta ill kapzsi hitelfelvevőket..? Ha felfelé ment volna a forint, akkor mennyire nem bánná senki az egészet nemde..? ;)
hallgatag
...idöhúzás a köbön magyar részröl...
miazavalami
@kiskutyauto: A felelőtlen hitelfelvevők jól át lettek baszarintva!
kiskutyauto
@miazavalami: valóban át lettek... de mert hagyták magukat.. mert valójában SPEKULÁLTAK... a devizahitelezés egy kollektív lakossági spekuláció volt, ahol a motiváció az előnyszerzés volt, hiszen ha a forint történetesen drasztikusan megindul felfelé a frankhoz képest, akkor most senki se sírna, hanem örülne hogy bejött az okosság... Ekkor senki sem reklamálna, hogy félrevezették, sőt hálás lenne a kis stikliért hiszen nyert rajta... A spekulációk viszont nem mindig jönnek be ugyebár... a hőzöngő hitelkárosultak, kb olyanok mintha elmennél tőzsdézgetni és ha buknál a részvényspekuláción, e brókered szidnád érte... (ő legfeljebb tanácsol, nem utasít ugyebár, a döntést TE HOZOD MEG)
Értem én hogy szar dolog a kilakoltatás, az eladósodás, együtt is érzek a karvaly-pénzpiac áldozataival (valójában ki nem az???), azonban nem kéne tokkal vonóval a bankokra verni ezt a balhét... Nem korrekt dolog ez az egész hisztéria, kilakoltatás, végrehajtás ide vagy oda. Mindenki aláírt egy szerződést, ahol minden apróbetűs részt el kell olvasni ugyebár... minden vásár kettőn áll ugyebár...;)
miazavalami
@kiskutyauto: Az sem korrekt ahogy a bankok hozzáállnak. Mert ugye az apró betűs részben nem tüntették fel , hogy a szerződést egyoldalúan bármikor módosíthatják , és azt sem hogy minden időközben felmerült terhet a hitelesre hárítanak!
Ez érvényes a forint hitelekre is! Azoknál a válságra hivatkozva emeltek ezt azt!
A bankok semmi nem vállaltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.