Pintér Sándor javaslata szerint a közmunkások több pénzt kaphatnának, ha bevetnék őket katasztrófahelyzetekben. Önkénteskedni is könnyebb lenne.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Innen már csak egy lépés, és közmunkások építik az utakat, hidakat, elvégeznék az őszi betakarításokat, az olcsó munkaerő biztosítva van. Munkahelyet nem képes a kormány produkálni, marad a közmunkás, meg esetleg a rejtett erőforrás-ha éppen van kedvük aznap dolgozni, meg a csillagok állása is kedvező:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@gabrella: Az nem a harácsoló gazdagokon múlik, hogy te hogyan vezetsz egy vállalkozást.
radios45
A közmunkásokat attól függetlenül hogy értékteremtő munkát végeznek, vagy sem, általánosságban, semmibe nézik ebben a rohadt országban, csakúgy mint a munkanélkülieket.
Az tényleg igaz, miszerint árvízek, nagyobb katasztrófa esetén,közmunkások ezreit vethetik be, foghatják elháritási, munkába, figyelőszolgálatra, éjjel-nappal, akár 12órában is.
Most végeztem el, a vízkárelhárító tanfolyamot, 1,5hónap volt, a szerződéskötéskor a munkaügyis csaj elmondta, hogy országszerte mintegy 100ezer főt vonnak be, ilyen és hasonló képzésekbe.
Unios pénzekből, amelyet pályázatokra kell lehet felhasználni, 2013-év'végéig, Tamop,Közop stb.
X-ray
A korkedvezményes fiatal nyugdíjasok pedig addig otthon rázzák a rezet a több százezres nyugdíjuk mellett...
radios45
Nálunk a vízügynél okt.15 ig van közmunka, de a főnök bejelentette, hogy Novemmbertől, újra fel vesznek 10-12embert, a gátőrházakhoz, napi 6órás foglalkoztatásban, és csak 37800ft,ért.
Sokan örültek a munkának, mert ez jövő év márc.ig tart majd, de sokan nem vállalják el, mert ennyi pénzből csak éhenhalni lehet.
közöttük és sem vállalom, a segélyre pedig nem tartok igényt, lexarom 20-on ezer ft.jukat, adják hát oda Orbáncnak stadionra, meg márványkoporsóra költsék, a Pintér et.nak készüljön belőle
Vizual
Ha arra gondolok, hogy a közmunka régebben büntetés volt, mint a KMK, vagy kitiltás büntetése, mára a FIDESZ értelmiségének egy olcsó húzását vizionálom. Olcsó mert a hírek szerint 47.000 Ft-t kapnak egy hónapra, amit ugye 3 hónapig folytathatnak. Évi keresett ? /Csak úgy fejben gondolj rá, mennyi az az annyi./
De én liberális ember vagyok. Ezért a közmunkában a munkásosztály kifejlődését látom. Mint annak idején az angol ipari forradalom, a hátsók előre fuss, játék, és lám ott a munkás.
Ott biza volt. itt, se ipari forradalom, sem ipari fejlődés sem semmi. Csak azt várom, hogy az angolok mintájára mikor jönnek már a lyoni takácsok, vagy a ...
Nyugi felébredtem ! ...és rájöttem, hogy nekünk nincs egy George Stephensonunk.
De tudom, hogy már megvalósítottuk a keleti nyitást ingyen, vagy olcsó munkaerőt. Mi megvalósítottuk a nyitás munkaerejét. Az olcsó képzetlen munkaerőt. és még minimálbér sem kell majd ennek a rétegnek.
Vizual
...és mire is kell a közmunkás ? Hát nem tudom mi igaz, hogy FIDESZES potentátoknál dolgoznak. És azt sem hiszem, hogy bejelentés nélkül. Hiszen a köz munkásai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.