Az Együtt-PM szerint a Fidesz korábbi kampányígéretei ellenére jelenleg káosz és kapkodás jellemzi a belügyi tárca és a rendőrség munkáját.

Az Együtt-PM szövetség arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy távolítsa el Pintér Sándort a Belügyminisztérium élőről – mondta kedden Dorosz Dávid.

A független képviselő szerint a Fidesz korábbi kampányígéretei ellenére jelenleg káosz és kapkodás jellemzi a belügyi tárca és a rendőrség munkáját.

Példaként említette, hogy a nyáron a Magyar Gárda úgy tudott 30 új tagot avatni, hogy "a magyar rendőrség tagjai azt az első sorból (...) nézték végig". Hozzátette, ugyanazon a héten Szombathelyen a rendőrök "ártatlan szórakozó fiatalokat húztak végig a betonon". Azt is kijelentette, hogy eközben Izsákon a rendőrök agyonvertek egy embert, feletteseik pedig "egyértelműen kísérletet tettek arra, hogy zsarolással eltussolják ezt az ügyet".

Magyarországon romlottak a bűnügyi statisztikák, a felderítettségi mutató 11 százalékkal csökkent, a rablások és a lopások száma több mint tíz százalékkal emelkedett – mondta Dorosz Dávid, aki szerint a rendőrség soha ilyen rossz munkát nem végzett, és a Belügyminisztériumnak soha nem volt ennyire alkalmatlan irányítója, mint Pintér Sándor.

Arról is beszélt, hogy mindezek "megkoronázásaképpen, a rendőrség hibájából kifolyólag" a hétvégén az ároktői maffia tagjai megszöktek. Az, hogy ezek a bűnözők most szabadon garázdálkodhatnak, Pintér Sándor és Orbán Viktor felelőssége – jelentette ki.

A politikus végül azt javasolta, hogy Pintér Sándor menjen vissza nagyvállalkozónak, mert "ahhoz jobban ért". Megjegyezte, írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez, mert a közelmúltban napvilágot látott híresztelések szerint Pintér Sándor a kilencvenes évek elején többször is találkozott olyan hírhedt bűnözőkkel, mint a bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem elég a pintér lemondása ,mind az összesnek menni kell
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@szablyafűrész: furcsán vonsz párhuzamot, ezek szerint Orbánék rendelték meg a hóvihart és az árvizet? Csak megkérdezem hányan haltak meg azon a rendezvényen, amit nem fújtak le gyurcsányék a nem megrendelt vihar miatt?
Minden nem várt természeti csapást helyileg kezelnek, ha ez meghaladja lehetőségeiket jelzik a katasztrófavédelemnek, de ehhez idő kell! A híradókban - még a magyarokban- is benne volt napokkal előtte, hogy hóvihar vártaható, ne induljanak útnak -az értelmesebbje el sem indult.
Te annyira negatívan látsz mindent , ha Orbán nem ment volna ki a gátakra , vagy a hóakadályokhoz ,akkor pont ezért mocskolnád, így teljesen mindegy mit írsz!
mátmar
Pintért nem is szabadott volna újra belügyminiszternek megtenni, sőt az első Orbanizáció alatt az olajügyletek miatt el kellett volna zavarni.
szablyafűrész
@nahát: Gondolom a net közelében voltál mind a hóhelyzet,mind az árvíz idején, akkor viszont nincs mit magyarázni Orbán gumicsizmás közszereplésén. Nem attól " teljesítettek jobban" (!) mert Orbán készíttetett magáról még 500 Kg. videofelvételt - napokon keresztül.

A hóhelyzeti M1-es töketlenségről hetekig olvashattál, nem éppen magasztaló szavakat !

Te még olyat nem olvashattál tőlem, azt kifogásoltam volna, hogy az aktuális min. elnök nincs a gátakon ! Nem ez a dolga, de nem is az exhibicionista önmutogatás !

Oktondi első öltönyös megjelenése sok mindent elmondott a hozzáállásról.

Mert különben miért is készültek volna a mémek, ha qrwára szuper volt a teljesítmény ?
Zolee75
@pacsni: A trónra h ott maradjon a sok baki ellenére..
pacsni
@szaboria1: ennyi seggell ilyen sok szèken tudott ulni? akkor ez olyan okos mint az èn tacskom segge.
pacsni
@szablyafűrész: kirugni azt nem hallottuk, de eltenni a làbbalòl arròl igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.