Foglalkoztatási programot indít a tárca azoknak az 55 év feletti munkanélküli nőknek, akiknek a nyugdíjba vonuláshoz szükséges 40 év szolgálati időből kevesebb mint 1 év hiányzik – jelentette be újságírók előtt szerdán Czomba Sándor foglalkoztatás-politikai államtitkár.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Megint hazudik a Fidesz ahogy szokták! Nagy hangon kiabálják tele az étert, hogy az 55 feletti nőknek segítenek, de ha elolvassuk, akkor kiderül, hogy csak egy szűk rétegnek ezen belül. Aki, mint például a nejem nem a nyolc osztály után kezdett rögtön dolgozni, az a szakmunkás képző után kezdi a negyven évet. Tehát eleve 58 évesen lenne csak meg neki a 40 év munkaviszony. Tehát a nagy beharangozás, hogy az 55 felettieknek segítenek, csak egy elenyésző kisebbség számára igaz. A többieknek maximum 58-59 évesen lehet ezt kihasználni és csak akkor, ha kevesebb, mint egy év lenne vissza a 40-hez. Na itt van benne a csalás ugyanis 55 év felett egyszerűen lehetetlen elhelyezkedni. Ez egy jól hangzó választási pr fogás a hazug Fidesz részéről.
Nil
Már 40 év fölött nehéz munkát találni - főleg ha az ember váltani szeretne és a sok okos még azt sem tudja hogy valaha milyen iskolák milyen végzettséget adtak és az mire jó. Nekem nyugdíjam sem lesz de öt gyerekem fogja a termelni illetve már termeli a jelenlegi nyugdíjasok ellátását .. nekem marad a büdösbarlang ... köszönöm minden politikusnak hogy ennyire védi az életet ... és nem tudom mennyire kell akarni dolgozni, de valahogy nem sikerül bejelentett munkát találnom ahol nem rabszolgánk tartanak vagy nem úgy kezelnek ... Inkább halál mint szolgaság ...
Darthon1
@Nil: ne keseredj el ennyire! Nem szabad! A büdösbarlangot pedig úgy sem értik, szerintem már nincs benne a tananyagban. Valahogy mindig lesz valahogy.
Feraj49
Számomra egyértelmű,hogy egyes politikusok a saját rokonaikon akarnak segíteni !De milyen jól hangzik a cím ? Nejem már 10 éve munkanélküli,és Én fizetem a Tb-t is utána.mert azt mondták,hogy - mit akar ? Mert regisztrál munkanélküli és van 30 év munkaviszonya /ami alatt vonták tőle az állam felé mindenféle járandóságot/ nem jár az ingyenes orvosi ellátás! /néhány sohasem dolgozott fajtájúnak pedig igen/ És mégis hol szerezzen bejelentett még 10 év munkaviszonyt ? A munkaügyi központ által kínált bolti eladói,pénztáros.vállalkozói tanfolyamokat kitűnővel elvégezte.Még sincs munkája mert elmúlt 55 éves.És hol van még a 65 éves nyugdíjkorhatár ?Menjenek a jó...ba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.