Holtan találták meg Kováts Viktor extrémsportolót Kínában, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant.

A veterán magyar szárnyasruhás ugró kedden negyedikként ugrott, és már kezdetben egy széllökés eltávolította tervezett útvonalától. Ejtőernyője – a szemtanúk elmondása szerint – technikai okok miatt nem nyílt ki.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Addig játszott a tűzzel, míg elégett... Váljék egészségére!
entero
@almalibre: Egy kedves barátom, sporttársam is éppen szeretett sportja művelése közben halt meg, amit úgy hívnak, asztalitenisz. Hirtelen összeesett, és meghalt, mindezt szinte mellettem. Gondolom, szerinted neki is váljék egészségére...
almalibre
@entero: Ne keverjük a sportokat, a veszély beteges keresésével és hajhászásával! Részvétem a barátod elvesztéséért!
entero
@almalibre: Azt hiszem, némi igazságod mégis csak van, habár minden sportban ott van a veszély, de tényleg nem úgy áll oda az ember egy asztalhoz, hogy itt most bármilyen tragédia történhet. Ezeknek az embereknek magas az adrenalinszintjük, és így vezetik le, vagy csak fel akarnak tűnni azzal, hogy mennyire vakmerőek. Tény, hogy az életükkel játszanak, akár a hegymászók.
stone
Sajnálom a srácot...kár érte - nagyon tehetséges volt.
Az extrém sportoknál sajnos ez benne van a pakliban. Még a legjobbak is hibázhatnak, (vagy a technika krepál be) és vége.
"Ne kísértsd az Urat..."
Vizual
Ja, ne kisértsd. Talán ha megmaradtunk volna a négyszögletes keréknél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.