Bírom ezt az Egészségügyi  Világszervezetet. Nagyra értékelem abbéli fáradozását, hogy Orbán Viktor amúgy sem gyenge lábakon álló önbizalmát és küldetéstudatát lehetőleg jobbról megtámassza és elismerően vállon veregesse. Végül is kell a nemzetközi megerősítés ennek a bátor szabadságharcosnak. Nekünk egyszerű, mezei, dohányzó, de leginkább már nem dohányzó, különféle elismerő díjakkal nem rendelkező népek számára a nagyszerű hír: a dohányzás visszaszorítása, a nemdohányzók védelme érdekében végzett munkájáért vett át díjat Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Parlamentben Margaret Chantól, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójától.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Végképp nem tudom mi vitte rá a WHO főigazgatóját, bizonyos Margaret Chant arra, hogy Orbán Viktor bátorságára hivatkozzon a dohányzással való szembeszállással, és az országa állampolgárai egészségének megőrzésével összefüggésben. Nem teljesen világos, tudja-e egyáltalán, miről is beszél? Vajon mennyire elismerendő a miniszterelnök győzelme "a dohányipar taktikái" ellen, amikor eme hatalmas eredmény árnyoldalán a klientúrának juttatott bűzös üzlet magasodik. Egyebek mellett dohányzásról leszokott fejeink fölé is. Azt hiszem, ahhoz sokkal inkább kell a vakmerőség alsó határát súroló bátorság, hogy valaki olyan módon ossza fel hálás talpnyalói között a dohánypiacot, mint Orbán, és hogy utána olyan pofátlan szemrebbenés nélkül nevezze ezt a világ legtermészetesebb dolgának, mint Orbán. Igen, ahhoz kell valami érthetetlen bátorság, hogy a trafikpályáztatási rendszer jobboldali elköteleződést a sorok között feltételként támasztó gazemberségére ráragassza a magyarok egészsége megőrzéséért folytatott hősi harc címkéjét."
kkalman
A 2/3-al a háta mögött megérdemelte ezt a kitüntetést ezért a hatalmas mutyiért. Jó lenne, ha tanulna Ferenc pápától, akit szintén kétharmaddal választottak meg, mégsem változtatta meg a Bibliát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.