A miniszterelnök szerint Európában teljesen nyílt vörös és zöld támadás zajlik a hagyományos értékek, a vallás, a család és a nemzet ellen. Orbán Viktor Londonban arról beszélt, hogy a jóléti államnak vége, és a családokat az életstratégiájuk átalakítására kell ösztönözni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hírlik, a Vezér nem szeret bizonyos szavakat. Felizgatják, vagy éppen elszomorítják. Ilyen például a "pocakos". A Vezér nem állhatja például a pocakos tábornokokat, bár szerencsére az a szó, hogy "kövér", nem zavarja, különben új házelnök után kellene nézni, márpedig ekkora szép, ragacsosan avas bajusz nem terem minden bokorban. Traktor, a Vezér mostanában nem szereti, ha a jelenlétében azt mondják, traktor. Vagy szendvics. Több csinovnyik bukott el mostanában azon, hogy a Vezért meggondolatlanul szendviccsel kínálta. A Vezér nem szereti hallani azt sem, hogy "fa". Ha mégis meghallja, zümmögni kezd, mint egy apró, morcos, pocakos láncfűrész, és utál minden olyan szót, amiről a fákra asszociálhat. Erdő, fatolvaj, tuskó, hárs, Kossuth-tér. No, és kifejezetten zavarják Őt még az örömre, az élvezetekre utaló szavak, és minden ezekhez fűződő cselekedet is: ha valahol nevetnek, a Vezér rögtön arra gyanakszik (és valljuk be, nem alaptalanul), hogy rajta gúnyolódnak. Ezek után talán nem meglepő, ha a Vezér felségterületén nem sok esélye volt egy "Vidámpark" nevű intézmény fennmaradásának. (.
human
"a jóléti államnak vége"
Ez amolyan savanyú a szőlő esete. Ha mi nem tudunk felzárkózni, akkor nekik kell lezárkózni?! Orbáni logika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.