Kövér László szerint a Fidesz a 2002-es választások elvesztése után minden meglepetésre felkészült, így még egyszer nem eshet ugyanabba a csapdába, mint akkor, mert az országnak nincsenek újabb elvesztegetni való évei. Az Országgyűlés elnöke erről a Lánchíd Rádióban beszélt csütörtökön, a kormánypárt választmányi elnökeként nyilatkozva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Remélem, hogy az ország meg nem esik abba a csapdába, hogy újra bűnözői hordát választ meg 2/3-al. Akkor nincs más út, mint fegyver, vagy irány a nagyvilág. Mint 56-ban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
a fidesz màr 3 ève felàllitotta a sajàt csapdàit, az okos 1000 adòt amit kitalàltak, elvettèk a nyugdijakat, lejebb vettèk a rokkantott nyugdijakat,stadion, kisvasut, korupcio amit ezek csinàlnak mèg (romaniaba sincs) remèlem elvesztik a 2014-es vàlasztàst.
pacsni
@töky: teljesen egyettèrtek veled. iràny 56. amit màr règen megjosoltam.
Hellcat
Mondanám azt, hogy "Csak nehogy meglepődjetek...", de aztán mindig eszembe jut, hogy el fogják csalni a választásokat.
entero
Nem is szabad átengedni a kormányzást senkinek, mert akkor mindaz, ami elindult, ismét a nullára esik vissza.
töky
@entero: mondod te baszkikám, de látod szánalmasan egyedül vagy a szaros véleményeddel. Nulláról meg jobb újra indulni ( Hű de sokan megtették már ezt eredménnyel ) mint egy rablóbandavezér , hatalomháborodott pszichopata és seggnyalói által kijelölt utat járni az idők végezetéig. Te baszki Kim Ir Szen országában is élharcos lehetnél. Csak nehogy egyszer oda kerüljél az imádott vezéred végbélnyílásával együtt. Lenne legalább számodra élvezetes napi elfoglaltság. Tudom ,tudom te nem , mert milliárdos vagy tonnányi ésszel.
töky
@pacsni: veled tartok, ha szükséged van közlegényre is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.