Ha a baloldal visszatérne, akkor Kövér László szerint vége lenne Magyarországnak.

Ha a baloldal visszatér, és lerombolja azt, amit könnyekkel és verítékkel kiszenvedtünk magunkból az elmúlt négy évben, ennek az országnak vége – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke Baján a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének fórumán.

Kövér szerint a csodával határos teljesítmény, hogy sikerült visszarántani az országot a szakadék széléről. A fórumon Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár is felszólalt, aki szerint nagy körültekintéssel alakították át az oktatási rendszert. A legfontosabb változásnak azt nevezte, hogy a nevelés a pedagógusi munka központi elemévé vált.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Mondhatnád azt,hogy "Dübörög " a gazdaság , mindenki "munkából él",megfelelő bérezéssel,a kölcsönt igénylőknek nem fáj a feje a lakásuk,ingó tárgyaik elvesztése miatt,ect..
Helyetekben ,már meg sem mernék szólalni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
"A legfontosabb változásnak azt nevezte, hogy a nevelés a pedagógusi munka központi elemévé vált." Ez pedig nagyon sajnálatos, mert a pedagógusi munkának oktató jellegűnek kellene lennie. Az iskola oktató intézmény.A nevelésnek főleg a szülő feladatát kellene képeznie, de a szülő nem neveli csemetéjét, hanem minden pici problémával a szülői munkaközösséghez szalad. Tisztelet a kivételnek.
nemsemmi
Tényleg csoda, hogy 3 év alatt mennyit sikerült ellopni, mi mndent sikerült lerombolni.
Gratulálok Kövér elvtárs!
Ezt tanultad Acél elvtárstól???
mátmar
Házmester elvtárs megtanulta az MSZMP-ben a hazudozást. Ha ez a csoda akkor nem kérek belőle! Minden cigány a maga lovát dicséri!
világlátó
Semmi nem lep meg, amit nap mint nap az égbe kiált a kormányzó párt és annak kinevezettjei. A bukott baloldal már megszokott. A szakadék széléről csak a csodával határos teljesítmény mentette meg az országot. Nagyon hatékony a fidesz kommunikációja. Ezzel szemben nincs hasonló , csodával határos teljesítmény az ellenzék részéről.Több féle módon lehet a fidesszel szemben fellépni, de lépjen már fel.
Ha a fidesz marad, úgy lesz minden, ahogy Kövér László házelnök úr előre jelezte. Rendeleti kormányzás lesz, mert így a legegyszerűbb, Minek a plenáris ülés, a vita, ha mindez megkerülhető. A magabiztos, öntelt vezetés gyakrabban szólja el magát, mint azok, akiknek minden percben résen kell állniok. Az oktatás és a nevelés egységéről Hoffmann Rózsa asszony ugyan azt tanúlhatta a főiskolán, mint még sokan mások, én is. Voltak időszakok, amikor magam is kritikával illettem kollégáimat, mert többségük esetenként csak oktatott. Úgy általában kevés pedadógia órát látogattak a tanárjelöltek.Vajon miért tartották ezeket az órákat feleslegesnek? Csak a szaktárgyakat tartották fontosnak. Persze erről nem ők tehettek, bizonyára más okai is lehettek. Most a ló másik oldalára billentünk. Erről pedig nem a ló tehet. Talán majd egyszer a helyére kerülnek a dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.