Orbán Viktor szerint a magyar futball kifejezi nemzetünk legnagyszerűbb tulajdonságait, mint például a sajátos észjárás, bátorság, cselvetés. Erről még korábban, a románok elleni hazai vb-selejtező előtt beszélt a miniszterelnök. A hollandoktól elszenvedett történelmi vereség alapjaiban cáfolta Orbán Viktor magyar futballról alkotott felfogását. Kivéve talán egy tulajdonságot: a nagyvonalúságot – bár ezt nyilván ő sem így gondolta.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Komolyan, épeszű ember az, aki "cselvetéssel" begyötri magát a kormányzásba, olyan "unortodox" törvényeket hoz, amiktől a fél országnak égnek áll a haja, és rendszeresen előáll ezekkel a képtelen kinyilatkoztatásaival, hogy a magyar ember ilyen meg olyan, és mindezt kizárólag a focin keresztül képes megfogalmazni?

Vegye már végre tudomásul, hogy a magyar ember nem olyan, mint ő, vagy amilyen ő szeretne lenni, a magyar ember tízmillió féle. Ráadásul legalább a felét nem érdekli a foci, pláne ez a foci, és még olyanok is szép számmal vannak, akik nem a cselvetést tartják a legkarakánabb tulajdonságnak, hanem mondjuk a csalással, hazugsággal, képmutatással szemben a tisztességet, a becsületességet, az őszinteséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: Ezt most vegyem sajátos beismerésednek? :)
ostor
orban újfent elismerte,hogy cselvetés minden, az országgal szembeni gaztette!Cselvetés a mny.elrablása,cselvetés a födek haveroknak adása,cselvetés a több mint negyven ezer trafikos kifosztása,cselvetés a rezsi humbukja,cselvetés a brutális áremelés minden árucikknél,cselvetés az egykulcsos gazdagokat gazdagító adó,cselveté az időközi választásokon elkövetett csalássorozata,cselvetés a 2010-es választás 31,2%-os "kétharmada" stb,stb.
kopeba
Itt már régóta nincs foci , csak pötyögtetés van.
Brother Louie
@kopeba: ahhoz képest kicsit sokba kerül, nem?
kiskutyauto
Viki nézz szembe vele: EL-KÚR-TAD... ezt is mint az égvilágon mindent... hazug arrogáns hisztérikus dilettantizmussal vergődve csak ilyen eredmények érhetők el...
mátmar
Amennyi sületlenséget összehordott Kedves Vezetőnk azzal az ország összes péksége évtizedekig eldolgozna. Ilyen, a focival kapcsolatos tömény hülyeség még tőle is sok, pedig megszokhattuk már.Ha vért köhög menjen egy jó tüdőszanatóriumba valahová külföldre és pár évig kezeltesse magát. Vissza se jöjjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.