2013. október 4-én reggel 8 óra előtt néhány perccel egy kőbányai rokkantnyugdíjas hölgy felszállt az Éles saroknál a 62A jelű villamosra, hogy elmenjen a Bosnyák térre. Nem gondolta, hogy több órás, cseppet sem felemelő kalandban lesz része. Néhány megállóval úti célja előtt BKV ellenőrök szálltak fel a járműre és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. Természetesen a 61 éves hölgy elővette a tárcáját és azt kinyitva megmutatta a bérletét – ahogy szokta. A BKV ellenőrzést végző munkatársnője arra kérte, hogy vegye ki a tárcából a bérletet és adja át. Ez utóbbi már nem a megszokott rutin volt az ellenőrzés során utasunknál, ezért meg is kérdezte, hogy mi az oka a kérésnek, melyre azt a választ kapta, hogy a bérletigazolvány hátulját szeretné megnézni.

Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Sajnálatosan nem az első eset.
Ez első sorban a hibás munkaerő választásból fakad. Nem véletlenül állítom részt vettem egy ilyen válogatáson. A gondolkodni képes egyedek, kizárva!
A hatalmát fitogtatni akaró „ellenőr” azt gondolja, mindent megtehet. Az sem szabad elfelejteni, hogy minden következmény nélkül teheti! Teljes támogatással a BRFK-tól!
Ne csodálkozzunk, hiszen rendőrállamban élünk!
bretagne
Én azt hittem, hogy az emberséget semmi nem írja felül. Tévedek?
dömdödöm
buta sötét vak romániából szökött bkv ellenőröknek adtak teljhatalmat hogy vegzálják a lakosságot és ebben a hatóságok is partnerek . Én is tudok olyan esetről amikor egy szabálysértési ügyet bűncselekménynek minősített a rendőrség és a kihallgatáson a sértett mint beidézett tanú saját maga tiltakozott az eljárás ellen hogy mi a francnak kellett őt beráncigálni oda ilyen hülyeség miatt :-) :-( Tiszta vicc amit művelnek komolyan mondom ! :-(
Darthon1
Hivatalos eljárást eredményező hamis vád vétsége a pontos megnevezése a cselekménynek amiért feljelentést tehet a hölgy. Azon kívül a rendőrök ellen is tehet az Ügyészségen panaszt, ugyanis az előállítás sem volt jogos a fogda pedig végképp nem, mivel egy hamisítási ügyben lefoglalt bűnjellel a kezükben nincs indoka az fogva tartásnak..
És legközelebb ne sírja dagadtra az arcát! Jusson eszébe, hogy mit mondott a papagáj a macska szájában.
-Nem kell beszarni!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.