A Bruxinfo szerint a csütörtökön indított 108 kötelezettségszegési eljárásból 3 Magyarországra vonatkozik.

Agrártémában, menekültügyben és a lízingelt autók regisztrációs adója miatt küld levelet Brüsszel a magyar kormánynak. Az MTI szerint nem agrárügyben, hanem a versenyhivatali szabályok miatt indítottak eljárást.Három új kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság – írta a Bruxinfo.

A Bruxinfo azt írta, eljárás indul Magyarország ellen egy agrárügyben, a menekültekre vonatkozó dublini konvenció szabályainak megsértése és a lízingelt autók regisztrációs adója miatt. Az MTI szerint az agrárügyek alatt a szakmaközi szervezetekről és az agrárpiaci versenyszabályozásról van szó.

Ennél pontosabb információt egyelőre nem lehet tudni, mert a Bruxinfo szerint a Bizottság újabban nem hozza nyilvánosságra, ha figyelmeztető levelet küld a tagállamoknak, ami az eljárás első lépcsőjének számít. Az MTI meg nem nevezett brüsszeli forrásokra hivatkozva írt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@nemkati: Elég rossz helyen van a kormány...a bal oldalon kellene lenni, Angliában van a jobb oldalon...igaz, ott balodali közlekedés van... és a fék jó helyen van nálunk ???
human
Na ebből legalább kétemeletes békemenet lesz.
sport50
harcra fel!!!már megint az a csúnya eu,gyurcsány,baloldal!!alaptörvénybe vele!!
mátmar
Szabadságharcos Nagy Vezérünk majd megvéd minket! Legfeljebb az EU-t is kipaterolja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.