Az MSZP választási programja választ ad Magyarország égető társadalmi, gazdasági és demokratikus válságára - jelentette ki Mesterházy Attila pártelnök a szocialisták szombati budapesti kongresszusán.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Volt egyszer egy gyermekszegénység elleni program -elmeszelték. Amikor Gyurcsány őszinte akart lenni - elmeszelték - választottak egy kézivezérelt kisfiút vezetőnek - ez a mostani MSZP. Fanatikusai semmiben nem különböznek a fidesz fanatikusaitól. iába nagy a taglétszám a a vezetőben nem bíznak ... így nem lesz váltás... cseberből a vederbe, vederből a cseberbe senki nem akar kerülni már ... ezt kellene észrevenni az MSZP-ben. Hogy a 2010-es választásokat Mesterházy miatt vesztették el és miatta nem fognak nyerni 14-ben sem. Szembe kéne nézni a sorozatos rossz döntésekkel és változtatni-amíg lehet... Persze lehet úgy is gondolkodni hogy egye meg a Fidesz amit főzött és hagyni őket még négy évig szenvedni ... közben emberek halnak meg, vagy mennek külföldre ... nem baj- majd jönnek a kínaiak meg a többiek ... a magyar ember nem érték egyik pártnak sem ... csak a sok pénze van - de ez lehetetlen - nem lehet mindenki milliomos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.