Regionális Hírek Folytatják a 47-es főút négysávosítását Feltöltő: Antal Sándor / 2013-10-18 22:34:10 Tervek között szerepel a 47-es út további négysávosítása, ami Szegedtől egészen Debrecenig tartana – jelentette be a pénteken Székkutason megtartott lakossági fórumon Lázár János, országgyűlési képviselő, aki arról is beszámolt a helyieknek, hogy közel 3 milliárd forintnyi fejlesztés valósul meg a közeljövőben a településen. A székkutasiak a falunapot hiányolták. Szél István polgármester megnyugtatta a lakosokat, jövőre lesz falunap Székkutason.

Forrás: promenad.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem tákolni kellene, hanem a 43-as folytatásaként felvinni Debrecenig az autópályát!
nahát
@lópicigáspár: szeged-makó-országhatár --ebből hogy lenne már debrecen?
Autopályákat általában nagy városok érintésével és nagy forgalmú utak tehermentesítésére építik. Így maradna Szeged az m43-nál. Olyan meg nincs, hagy egy kezdeti pontból induló autópályákat ugyan úgy nevezzenek el...
lópicigáspár
@nahát: Segítek! Mivel Nagylakig elvileg jövőre kész, onnan nyíl egyenesen lehetne felfelé vinni Orosháza, Békéscsaba (vagy ezek nem nagyobb városok?) útvonalon becsatlakozni a már meglévő M35-be. Mondjuk, ha valaki Szegedről indulna Debrecen, esetleg Miskolc úticéllal, nem kellene 150 km-t kerülni az M5-M0-M3 vonalon, ha persze viszonylag hamarabb és persze biztonságosabban és nem kevésbé futóműkímélően akarná elérni a fentieket.
lópicigáspár
@nahát: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/Magyar_aut%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1k.png

A narancsszínű terveket érdemes megnézni. Nyugaton körbe ér, keleten meg kit érdekel. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.