A perköltség megfizetésére kötelezett a bíróság egy devizahiteles házaspárt. A nem jogerős ítélet szerint a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma elutasította keresetüket, így nekik kell állniuk a több tízezer forintos perköltséget. Hasonló ügyben volt már fordított ítélet is.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@gabrella: Olvasd végig az ügyvéd hibázott mert a felperes jenben vette fel a hitelt a beadványban meg svájci frankot írt. 2007-ben már a bankok beírták a kamatváltozást is, valamint az árfolyam változást is.
gabrella
@szaboria1: Akkor bocs, nem olvastam végig.
valakiaki
Ez nem Amerika, itt nincs precedens jogalkalmazás, és elsétálás joga sincs(a fedezet nem az az érték amire a hitelt felvetted, itt az életed a fedezet, a fizetésed, a házad, a kocsid, és minden ingó és ingatlan vagyonod így együtt, valamint a szüleid, apósod, anyósod nyugdíja stb. stb.), mellesleg igazságszolgáltatás sincs. Ami van az jó esetben is csak jogszolgáltatás az aktuális bíróság aktuális értelmezése szerint.
Ezek után aki még a bírósági perben látja a megoldást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.