Elindult a budapesti Hősök teréről az a szimpátiamenet, amelyet a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Székelyföldért Társaság kezdeményezett a Székelyek nagy menetelésének, a székelyföldi autonómia támogatásának kivívására.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Semmi bajom az erdelyi magyarokkal, szekelyekkel, csangokkal,... DE: nem tevesztettek el veletlenul az orszagot, ahol tuntetniuk kene? Talan Romaniaban kellett volna mendegelniuk az ottani parlament ele, merthogy Erdely jelenleg Romania resze, nem?

Mi a sz@rt tudnanak adni a magyarok, szemely szerint orban kormanya nekik? Autonomiat? TOLUNK? Hat mi Trianon ota ott semmit sem tehetunk, errol szolt az egesz paktum,...

Bar azon sem csodalkoznek, ha orban megjelenne valami balkonon, a kezet szettarva a tomeg folott, ahogy a papak szoktak, es elzengene nekik, hogy jo helyre jottek, keresuk meghallgattatott, menjenek bekevel haza, mire hazaernek, mar marhara autonomok lesznek,...
Pedig fogadni mernek, hogy o, vitya buzditotta erre a demonstraciora szegeny szekelyeket,... Na meg az uszito Tokes,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ezt valahogy úgy hívják, hogy egy ország belügyeibe való súlyos beavatkozás! Talán a székelyeket is meg kellene erről kérdezni, nem a mélymagyaroknak osztani az észt! Miért nem támadják meg azonnal őket, a csőcselék már megvan hozzá, csak toborozni kell a TV szákház ostromlóit újra!
Sede
ROMÁNIÁBAN demonstráljatok!
ez nem az itthon élő magyarok ügye!
bencemacska
@Sede: De majd ők döntik el, hogy itt milyen kormány legyen! Olyan amelyik oda dönt(i) a pénzt
a mi általunk befizetett adókból!
Január
Szerintem pedig szolidaritás. Miért ne lehetne az?
Az, hogy rólunk a külföldi állampolgáraink is fognak szavazni, ez nem az Ő hibájuk, az ok a magyar törvényekbe keresendő. Aztán kik is hozták ezeket a törvényeket?
bencemacska
@Január: Azok, akik ezt a tüntetést is szervezik, és pénzelik.
hetöndöe
Talán szimpatikusabb volna valami nemesebb cél érdekében felvonulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok