A ciprusi álomnyaralás elmarad, hiába hívogatják Budapesten az utazási irodát, senki nem felel. Több mint százezer forintot fizetett fejenként a Blue Travel utazási irodának az a magyar turistacsoport, amely szombaton utazott ki Ciprusra. A magyaroknak ötcsillagos szállodát ígértek, de helyette egy jóval olcsóbb hotelbe vitték őket. Az iroda elérhetetlen. Szombaton érkezett Ciprusra a Blue Travel utazási iroda egyik csoportja. A turistáknak rögtön az reptéri leszállás után problémái adódtak. A társaság egy ötcsillagos hotelben tervezte eltölteni egyhetes nyaralását, a papírjaikon szereplő foglalás is az Ayia Napa üdülőövezetben található felső kategóriás Adams Beach Hotelben szólt. A helyi idegenvezető azonban egy másik, lényegesen olcsóbb szállásra vitte őket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Túltöltés miatt kaphatták az alacsonyabb fokozatú szállást . szépen be kell perelni őket és fizessen aki hibázott . ennyi ,csókolom ! :-(
Nakimaga
Ki ad működési engedélyt ilyeneknek???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.