Orbánt csak népfelkeléssel, vagy széles nemzeti front létrehozásával lehetne, és még úgy is nagyon nehezen elküldeni oda, ahová való. Szanyi Tibor szerint Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc „a nemzet két legnagyobb kártevője”. Ezzel kemény, ámde igazságtalan leegyszerűsítéssel élve, Szanyi az MSZP ügyeletes idiótája és provokátora, aki szemmel láthatóan azt a feladatot vállalja magára, hogy nem csak végleg bezárja a DK és az MSZP közötti együttműködéshez vezető ajtót, de még a kulcsot is eldobja. Mesterházynak ugyanis fontosabb Gyurcsány távol tartása az MSZP-től, mint a baloldal győzelme, mivel egoista, tehetségtelen, akarnok, képmutató minidiktátor a baloldalon, akiben sokkal több a közös Orbánnal, mint Gyurcsányban, aki csak Szanyi megzakkant fejében említhető egy napon a felcsúti Napóleonnal.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mi a bajod Szanyi ??Te is teljesen megzakkantál??Az a maradék eszed is elszartad ami a seggedbe volt???A Meseházi a Gyurcsány seggéig ér csak, úgy e tudod hogy miért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.