Egyik olvasónk - mint írásából kiolvasható, egy baloldali szavazó - megkért minket, hogy tegyük közé nyílt levelét. Bizonyára lesznek sokan, akik egyetértenek vele, mások pedig nyilván nem - lehet majd ezen is vitatkozni. Egy választó véleménye következik:

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Jaj de igaza van! Sajnos én is azért nem fogok az MSZP-re szavazni mert Mesterházy a vezetőjük. (No meg olyan messze vannak a szocialista gondolkodástól mint Makó vitéz Jeruzsálemtől de ez már sok éve így van sajnos) Alkalmatlan! Valakik vagy valakik ügyesen báboznak vele.És mostani fényképeiről már csak az a bizonyos bajusz hiányzik ... senki nem veszi észre vagy szándékos? Egyszerűen nincs kire szavazni jelenleg ...
bencemacska
Egyetértek az előttem szólókkal, azzal a kiegészítéssel, hogy a 23-i viselkedése bebizonyította, hogy nemcsak ebben a helyzetben, hanem egyáltalán.
Ha valami számára kellemetlen történik, rögtön sértődötten ugrik, ahelyett, hogy végig gondolná a teendőket és utána korrigálna.

És az igazmondás se az erénye!
furfang
Ezzel is lehet vitatkozni amit én gondolok, de a helyzet az, hogy nem Mesterházy ideje nem jött el, hanem a "magyar" baloldal ideje járt le! Azért írom a magyart hangsúlyosan,. mert amit magukra aggatnak jelzőket, hogy szociális, meg haladó, meg kis emberek pártja, meg demokratikus, meg haladó, meg igazságos mind hamis. Ha úgy jelennének meg a színen, hogy még nem produkáltak semmit , akkor hihető volna azoknak, akik fejest akarnak ugrani valamibe, de 12 év alatt meg lehetett ismerni őket. Ma Magyarországon egy baloldali párt létezik, az a Thürmer féle munkáspárt és pont. A többi csak káprázat, amibe a baloldali neveltetésű szavazók, és az Orbán gyűlölők egy része kapaszkodik és hitegetik magukat azzal ami nincs, de látni szeretnék. Bajnai, Gyurcsány és Mesterházy is a nagytőke de abból is a külföldi nagytőke hazai kiszolgálói, nem is titkolják. Az első kettő hatalmas vagyonára éppen a szocik idején tett szert apuka, és anyóspajtás révén. Mesterházy pedig Gyurcsány köpenyéből bújt elő, mellette tanulta a mesterség csínját- bínját, nincs mit a szemére vetni, jó tanuló volt.
A baloldalnak bár sűrűn használják a szót, hogy reformálni, meg megújítani, elsősorban önmagát kellene, az pedig egy akkora bukta után mint ami 2010-ben volt 3 év alatt nem megy. Egészen egyszerűen fizikailag sem, hiszen ugyanazokkal az emberekkel ez nem megy ( a fidesznek sem ártott a 8 év, kitalálták mit akarnak és azt is hogy kivel és hogyan? Az más kérdés, hogy OV eleve egy vezetésre termett, karizmatikus, koncepciózus ember, ezt még az ellenségei sem vitatják, sőt éppen a rátermettsége miatt utálják.)
Vasárnapiiskolás
@furfang:Írnék neked ,de csak a radír kopna...szar cigányfidesz
furfang
@Vasárnapiiskolás: Válaszolhatnék neked hasonló stílusban de minek?
Vasárnapiiskolás
@furfang: Szedd össze magad,zsigerből menni fog

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.