Az Alaptörvény társadalmi megismertetését szolgáló 5. és 8. osztályosoknak szánt "Zsebfüzetek" nyomdai előállítására és terjesztésére, a Nemzeti Könyvtár program folytatására – 127 500 példánnyal, összesen 17 kötet, kötetenként 7500 példánnyal számolva – , továbbá jövő év elejétől egy országos terjesztésű havilap mgejelentetésére fogja költeni Kerényi Imre a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése ügyével összefüggő feladatokért felelős miniszterelnöki megbízott a nemrégiben megítélt 336,9 millió forintot – tudta meg a Népszava.

Ám a KIM közlése után sem teljesen világosak Kerényi pénzügyei, ugyanaz a kormányhatározat, mely az idei 336,9 millió forint átcsoportosításáról rendelkezik, arról is határoz, hogy a jövő évi költségvetésben 281,1 millió forintot különítenek el Kerényi számára.

Mint ismeretes, Kerényi Imre 2012-ben kezdte a Nemzeti Könyvtár című könyvsorozatot, melynek első, 14 kötetének 140 ezer példányban való megjelentetésére 300 millió forintot költött, legalábbis a Közlöny Kiadóval kötött keretszerződés szerint.

Decemberben újabb 4 kötet megjelentetését tervezi – írja a Népszava.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Az Alaptörvény társadalmi megismertetését szolgáló 5. és 8. osztályosoknak szánt "Zsebfüzetek" nyomdai előállítására és terjesztésére, a Nemzeti Könyvtár program folytatására – 127 500 példánnyal, összesen 17 kötet, kötetenként 7500 példánnyal számolva – , továbbá jövő év elejétől egy országos terjesztésű havilap mgejelentetésére fogja költeni Kerényi Imre a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése ügyével összefüggő feladatokért felelős miniszterelnöki megbízott a nemrégiben megítélt 336,9 millió forintot – tudta meg a Népszava."Ez már megint minek? Akinek kell az vegye meg, ne már megint a mi pénzünkből osztogassák a tákolmányt. Főleg ne olyanoknak akik lehet nem is értik mi az, meg magasról tesznek rá. Én megetetném kerényivel az őszeset az biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
jaj,ne!!!már megint ez a kerényi féle hülyeségek,csak azért,hogy el tudják valahol "számolni" amit kapott 336.9milliót!!!
Senara
Kerényi elvtárs új jelmondata következik ? ... engedjétek hozzám a kisdedeket ...hazafias dalok , esküszövegek a bölcsibe , oviba ,első osztályba csak az mehet aki tudja az alaptörvényt (nem akárhogy ) szóról - szóra , mint tudjuk a tanulást nem lehet kezdeni . Utat kell mutatni . Előre a nyomor felé .
Senara
mint tudjuk a tanulást nem lehet korán kezdeni
silber13
Mennnyire szárnyaló, nemes gondolat ez a legújabb beteges ötletrohama ennek az agyilag untauglich egyednek! Javasolnám ezen " remekmű" elején hálaadó, dicsőitő énekek kottáját és szövegét is elhelyezni.:-))))
silber13
Te Imruci! Csinálj ebből a szellemi szörnyűségből egyfajta Fityiszeseknek való vademecumot, narancsos breviáriumot, és rakass bele pótfejezetet a te csúti omnipotented bölcsességeivel, okitásaival, valamint sok-sok üres oldalt az esetleges módositások belekarcolására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.