Mesterházy Attila leírta magát. Globálisan nem tudom mennyire, de lokálisan biztosan. Az ok a bajai videó utóhatása. De szó nincs arról, hogy az MSZP belekeveredése miatt került volna az MSZP elnöke a margón túlra. Nem. Az legfeljebb a tünetek megvilágítására alkalmas.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Mesterházy jött, látott, és nem győz magyarázkodni. Az ellenzék leggyengébb láncszeme lett, vagy inkább az is volt. Épp olyan hatalom mániás, mint az Orbán. Ha valaki, akkor Mesterházy nem alkalmas miniszterelnöknek. Pártelnöknek sem, de ez legyen az MSZP belső ügye, hogy miért ő a pártelnök, csak ne csináljanak belőle kormányfőt.
szaboria1
@kkalman: Én is erre a következtetésre jutottam már másnap írtam is róla. Nem érett politikus mert nem tud rögtönözni. Ebbe a Gyurcsány mindenkit le tud pipálni mert nála ritkán látni, hogy fel kell olvasni a mondandóját.
kkalman
@szaboria1: Tetszik, nem tetszik, még mindig a Gyurcsány a legerősebb ellenfele az Orbánnak. Az ellenzék tudomásul vehetné végre, hogy Gyurcsány nélkül esélyük sincs arra, hogy megdöntsék Orbán hatalmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.