A Jobbik politikai provokációjának tartja és elítéli Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt képviselője vasárnapi szoboravató akcióját Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, a belváros polgármestere.

Rogán Antal azzal összefüggésben küldte el erről szóló közleményét az MTI-hez, hogy a Jobbik vasárnap délelőtt leplezi le Horthy Miklós egykori kormányzó mellszobrát a Hazatérés temploma alapkőletétele és az első bécsi döntés 75. évfordulóján.

A kormánypárti politikus szerint "a provokatív akció" ürügyet szolgáltat majd a nyugat-európai baloldali lapoknak, hogy a következő hetekben "antiszemitizmust kiáltva", rossz színben tüntessék fel Magyarországot.

A Fidesz frakcióvezetője hozzáteszi: "a tüntetést szervező baloldali prominensekhez" viszont nem kívánt csatlakozni, "hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy ugyanennek a baloldalnak az országgyűlési képviselői alig egy hónapja még közös parlamenti indítványt írtak alá és nyújtottak be a Jobbikkal és Gyöngyösi Mártonnal".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Az én nagyapámat is Horthy küldte a Don-kanyarba meghalni. De sok más felmenőt is, ezért nem szobor járna! Minimum elfelejtetni!
martinpalermo
Bocsika,ők azt az embert tisztelik---és most irigykedtek,hogy Vikinek a fejével meg fociztak:-))
Senara
Jobbik politikai provokációjának tartja és elítéli Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt képviselője vasárnapi szoboravató akcióját Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, a belváros polgármestere... Arogáns Antal elítéli szóban :-(((
Mint tudjuk a szó elszáll :-(
nehogymá
TEEEE rogán meg a többi szemforgató álszent hazug senki.van már egy fa szobor ökormányzóságáról.nem emlékszem ,hogy szóvá tette vona bárki is arról az oldalról.max hiszti volt mert lelett öntve piros festékkel.most mi a baj?mert,hogy hazudsz az biztos.nem a lelkiismeret böffent ki a szájadon az tuti.inkább ráhagyom mert kitiltanak.
GeoCravker
Rogán alapvetően nem ítélt el semmit...
endresy.blogspot.hu/2013/11/fideszfele-fekete-flastrom-fekelyre.html
Az egész európai jobboldal ki kérhetné magának ezt az "elítélést"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.