A magyar identitás szerves része az önsajnálat. Részben okkal, joggal. Részben érthető és elfogadható. “Máshol valamivel jobb, könnyebb, de itt…” “El kell menni, különben…” Ismerős mondatok, ugye? Mi magyarok folyton csomagolunk. Már aki még nem ment el – külföldiek poharát mosni vagy lépcsőjét súrolni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Itt meg a magyar újgazdagok lépcsőjét súrolják sokan,csak negyed annyi pénzért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Itt meg a magyar újgazdagok lépcsőjét súrolják sokan,csak negyed annyi pénzért.
szepwilly
csak az a baj akik elmennek csaladostol soha többe nem ternek vissza max latogatoba.Ott kint be illeszkednek egy masik tarsadalomba,megkapjak az elismerest,rendszeresen a berüket,ami eleg a csaladnak,lehet itthon "paradicsom"ök maradnak!
űrbán
@Nil: "nyugat-Európában is van rabszolga munka" Valóban, volt osztálytársam most került közmunkára Finnországban, 12€ a nettó órabére, itthon 0.85€ a közrabszolga bére óránként.
Ott is van Lidl, átlagosan 10-15%-al drágábbak az élelmiszerek. A párjával 2.5 félszobás bérlakásban élnek, heti díja 165€ ebben benne van:-lakhatás díja, -közös költség, -internet (300Mbit/s), -gáz ára(korlátlan fogyasztás), -víz/csatorna használat ára(korlátlan fogyasztás), -áram ára(korlátlan fogyasztás).
A fizetését hetente kapja mint közmunkás. 460€/hét.

Szóval orbániában tényleg KIBASZOTT SZAR ÉLNI!
Nil
@űrbán: rabszolgamunkán a valóban rabszolgamunkát értettem - bevándorlók ingyen dolgoztatása, stb pl. Angliában ... én úgy gondolom minden munkában meg lehet találni a jót - közmunkásként nem is a munkával volt a baj, hanem a főnénivel és néhány egyéb emberrel (besúgók, nyalógépek) - no és a fizetéssel :-)
bukfenc
@űrbán: Jól tudod!!
Norvégiáról Svédországról nem is beszélve...
excep
Szerintem. Is. Rabszolgak. Vagyunk ehberert. Dolgozunk nyilvan. Van. Akinek. Jo de a. Tobbseg. Sziv

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.