Békéscsabáig kellett bumlizni eddig annak, aki olyan hülyeséget akar színpadon látni, hogy miképpen tesz tönkre egy ártatlan magyar falut a Skype. Hála Vidnyánszky Attilának, ezt a sült hülyeséget most már a Nemzeti is bemutatta.

Brestyánszki Boros Rozália drámája kétségkívül egyedülálló, annyira, hogy a színészekről és mindenkiről, aki ebben az előadásban dolgozott, alig lehet mást mondani, mint hogy nagyon sajnáljuk őket. A darab arról szól, hogy jajistenem, a döglődő zsákfaluból elmennek a fiatalok, aztán nem küldenek „tollal papírra írt levelet, amit a postás hoz ki” – ez a sirám többször is felhangzik. Hanem küldenek helyette mobiltelefont és laptopot, hogy legyen szíves anyuka használatba venni őket, ha beszélgetni szeretne. De anyuka erre behisztizik, és nemhogy az internetet, de a mobil bekapcsolását sem hajlandó megtanulni. Ehelyett rinyál folyamatosan, hogy az ő fiának nincs egy perce felhívni őt vonalason a kocsmában, ahova amúgy nem is jár.

Tóta W. Árpád írása a darabról a hvg.hu-n olvasható >>>

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
Hát ha a médiát ilyen alakok irányítják, mint ez az alak aki ezt a tömény sületlenséget leírta, van rá esély, hogy komoly károk keletkezzenek az emberek mentalitásában!

Ő az aki úgy hívja magát hogy "közvélemény formáló"...

Hát az aki hagyja annak lehet is formálni a közvéleményét.
A gondolkodó emberek viszont csak az arra valóban alkalmasakra figyel.
Az ilyen elemek megnyilatkozásait önműködően kiszűri és a gondolati kukába hajítja.
sbl
folyt:
Egészen véletlenül különben Leninnek ez volt az egyetlen értelmes meglátása, a központilag ellenőrzött villamosenergia rendszer, amely minden ország esetében annak a vérkeringését jelenti.

Ennek megértése TWÁ és a hozzá hasonló firkászok számára olyan magas magas, mint az ülő pipinek a farzseb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.