Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai a lakásépítések csökkenéséről azt bizonyítják az MSZP szerint, hogy az Orbán-kormány elveszi az otthonteremtés lehetőséget a fiataloktól.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán még nem tévedt el, mert akkor járna jó úton.
spu00
Már ilyen sokan tisztában vannak az okokkal, hogy nem írják le véleményüket. Nem tudom , hogy az mszp képviselője még nem ismeri a 2004-2010 közötti lakás építők tragédiáját, az azóta fennálló banki tartozások problémáit, előidézéseinek történetét, máig tartó tragédiáit. Más kárán tanul az okos című tanulmányt ? Pedig milyen jót beszélgethetnénk erről a témáról. Miért nem vita képes ez a téma? Miért van, hogy az emberek inkább állampapírt vásárolnak, 1,500 milliárd Ft.-ért.Nem tudják véletlenül hány eladhatatlan lakás van ma az országban? miért építették, s kinek? Ha ez nem lenne, akkor a jelenlegi építőipari tevékenység szebb mutatóval rendelkezne. Nem de bár?
Tootsy
Na mi van? odaig jutott a KSH, hogy most mar nem tud tovabb manikurozni a statisztikain, es kenytelen a valos tenyeket feltarni? Szoval mar latszik, hogy lassul az iparunk? (Ami ugy egyebkent duborog?) (Jeee, regen meg "zakatolt"!...:o))

Egyebkent az nekem is feltunt, hogy ez a ket hir (orban ujraiparositasi torekvesei) es ez a hir egy napon kerult a hirekbe,... Vagy nem olvas ujsagot, vagy nem ismeri a KSH adatait, vagy egyszeruen csak,... (Pontozott resz sajat otlettel kiegeszitheto...:o))!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.