Barátai szerint a szegedi férfi nem tudta elviselni azt a szégyent, hogy 59 évesen utcára kerül – írja a Delmagyar.hu.

Az 59 éves szegedi férfi gyógyszerekkel végzett magával, holttestét a kilakoltatók találták meg.
"Az egyik Kárász utcai üzletben dolgozgatott a rokkantnyugdíja mellett. Édesanyjával a Gutenberg utcában lakott, pár éve elhunyt a mama, azóta egyre nehezebben jött ki a 48 ezer forintos rokkantnyugdíjból. Hol a gázt, hol a villanyt kötötték ki nála, a végén már semmije sem volt." – nyilatkozta a férfi egyik ismerőse a Delmagyar.hu-nak.

"Novemberben kirakják az utcára? Azt a szégyent már nem akarta megvárni" – tette hozzá.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
A fidesz kormány saját halotjának tekinthetné ! Sőt az elmult években,a emeletről leugró,vonat elé álló,magára robbantó,magát felakasztó,gyógyszerrel megmérgező ,emberek legtöbjét !A háború utánni évek ,leg gonoszabb,legembertelenebb,de leg GAZDAGABB-kormánya !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Szegény örült volna ha olyan ingyen szállón lakott volna mint a békéscsabai menekültek akik felgyújtották a szobákat mert nem voltak megelégedve a szolgáltatással.
nemkati
@kkalman: Igen, a sok betonozásból ez a legnagyobb húzásuk. Csak azt és csak úgy hallhatja az állampolgár, amit és ahogy a Fidesz tálal eléjük. Ma is felháborító dolog történt a Parlamentben. Hazaárulással vádolták az MSZP-t, mert minden itthoni lehetséges eszközt eredménytelenül felhasználva végül az únióhoz fordultak az E-on vásárlások ügyében. Erre azt kellett vona válaszolniuk, hogy
- nem ők hazaárulók, akik a pénzünket védik, hanem a kormány a hazaáruló, amikor nem a sajátjukat, hanem az ország pénzét költötték értékén felül a vásárlásra.
- Azon kívül 3 éve szövegértési problémájuk van, ugyanis sem az ellenzéki, sem az úniós bírálatok soha nem Magyarország ellen, kizárólag a magyar kormány hibás, vagy törvénytelen intézkedései ellen irányultak, és ezt ennyi éven keresztül nem voltak képesek (nem akartak) felfogni.

Sajnos ezt nem tudták (vajon akarták?) elmondani, ugyanis a lehazaárulózásuk után már nem kaptak szót.
kkalman
@nemkati: Jellemző a fityiszre, hogy aki nincs velük, az ellenük van, és az mind hazaáruló. Ez alól senki sem kivétel. Nem tudják, nem akarják elfogadni, hogy létezik más vélemény is, mint az övék, és lehet más utakon is járni, nem csak az általuk kijelöltön, a cél a lényeg. A cél pedig az ország felemelkedése lenne, vagy mi.
Már csak azt kellene ennek a rabló bandának megtanulni, hogy az ellenzék elvileg azért van a parlamentben, hogy a kormány munkáját kontrollálja, és kérdéseket tegyen fel, véleményt nyilvánítson. Elég baj, hogy minden ellenvéleményre a hazaárulózás a válasz, és megy minden tovább fityisz módra.
miazavalami
@enetero: Hol a fenébe vagytok ilyenkor?
Senkit se hagyunk az út szélén igaz? Nem bizony belerúgjuk egyenest a sírgődörbe!
Így még a sz@ros 48 ezret is megspórolják. Nesze neked rezsicsökkentés!
nemkati
Szegény Magyarország! :(
Történelmünk során sokszor voltunk már nyomorúságos helyzetben, de ilyenben még soha, mint most, amikor sokan nem látják, nem is fogják fel, mekkora a baj. Mert most a sajátjaink taposnak rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.