A főpolgármester szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója olyat nem tett, amiért el kellene távolítani posztjáról, ugyanakkor a Vitézy Dávidnak írt húsz pontos intézkedéscsomaggal rá akarja szorítani "bizonyos lakossági igények kielégítésére".

Tarlós István péntek reggel a tv2 Mokka című műsorában magyarázatként kifejtette: a budapestiek többsége elégedetlen volt, és nem minden alap nélkül, ezért kényszerült arra, hogy nyílt levelet írjon Vitézy Dávidnak.

Úgy vélte: nem az autósok és a közösségi közlekedés szembenállásáról van szó, hanem az arányokról, és a BKK részéről több olyan intézkedés született, amely nem veszi figyelembe a jelenlegi közlekedési viszonyokat. Leszögezte: Vitézy Dávid olyat nem tett, amiért el kellene távolítani a vezérigazgatói székből.

Arra utalva, hogy a BKK vezetőjét nem engedi nyilatkozni a sajtónak, Tarlós István úgy fogalmazott: nála idősebb és rutinosabb fővárosi cégvezetők sem nyilatkoznak, a vezérigazgató "nem primadonna", nyilatkozatok helyett dolgoznia kell.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Én sem merném kockáztatni - föpolgármesteri székemet - egy vezér
rokona miatt...Rá kell uszitani az autós társadalmat, majd Ö " eltávolitja "
a huszonéves " vezérigazgató-elvtársat !!!
Senara
Nem értem a nyílt levelet . Nincs joga magához rendelni , ha már ő a főpolgármester . Lakossági igények , csak duma , pazarol és sütögeti pecsenyéjét Dávidka
hallgatag
Én sem merném kockáztatni - föpolgármesteri székemet - egy vezér
rokona miatt...Rá kell uszitani az autós társadalmat, majd Ö " eltávolitja "
a huszonéves " vezérigazgató-elvtársat !!!
pacsni
ne is tàvolitsd el, mert akkor te is mèsz utànna. majd viki intèzkedik ès megbosszul tèged, ha nem hagyod nyugodtan a rokonokat.
Yoda69
Ne is.
Majd Budapest lakossaga eltavolit teged is es a ficsurt is jovore.
Mobil123
Ne is tedd mert még kiborul a takargatott szar!!
Dr plágium
Azt nem is feltételeztük, mert rögtön kiesnél a pixisből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.