Budapest – Megint hazudott a Magyar Nemzet. Valótlanságot állított az újságnak nevezett papírköteg, nem először, és nyilván nem utoljára. Szokása ez az egykor szebb napokat látott lapnak, vesztett pereiből, kényszerből közölt helyreigazításaival Dunát lehet rekeszteni. Az MTI nem tartotta fontosnak, hogy megossza a hírt a nagyközönséggel. De ettől még tény, hogy a Fővárosi Ítélőtábla által 2013. november 7-én – immár sokadszor – jogerősen helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet online szerkesztőségét.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az MTI ilyen hirt nem fog lekozolni, hiszen orban csocsen lognak.
Yoda69
Gratula Feri. Usdd oket, mocsok egy banda
adrenalink
Az MNO hazugságai ellen még ebben a narancssárga uralmi rendszerben sem nehéz pert nyerni /Bajnai is rendre nyeri/! De erról ez a szennylap legfeljebb apróbetűs "lábjegyzetben" tudósítja nagyottlátó híveit...
mariaberta
Jézusom mi lett ebből a nagy múltú lapból?
coyote3
"újságnak nevezett papírköteg" :))))))))))))))))))))) Ezek szerint akik ott dolgoznak, azok meg újságírónak nevezett firkászok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.