A Gazdaságkutató Intézet elnöke szerint a teljes magyar bankrendszer veszteséges, és az elmúlt tizenkét évben összességében sem volt nyereséges.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Valóban nem szerencsés ha egy jogász irányítja a gazdaságot. Ezt már régen meg kellett volna mondania az apparátusnak, de biztos oka van, hogy nem teszi.
hetöndöe
@coni: Még ha jogász lenne de ahhoz is hülye.
qxy
@hetöndöe: @coni: Teljesen mindegy mi a végzettsége. Nem az számít.
Értsen hozzá. !
Ott van a miniszter annak milyen végzettsége van? Teljesen mindegy, mert ki nyalták. és ennyi esze van? ki lopja az állam az ország szemét és nem szól senki neki? nincs egy kurva becsületes ember aki látja ott fent hogy kevesebbért más országba tarkón lövik, agyon verik az ilyeneket? Akkor ? ? ? mit lehet várni? ? kire kell várni??? Majd a Bajnai? vagy a másik? Egy igazi ügyvéd vagy bíró már ezeket rég a börtönbe juttatta volna és ezek a fasza gyerekek.
Nil
Mekkora hisztit verhet le ha ellentmondanak neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.