Eddig afrikai egészségüggyel foglalkoztak, most pedig magyar színekben pompázó légitársaságot akarnak azok az afrikai magyarok, akik lecsaptak a Sólyomra.

Új tulajdonosa van a Sólyom Airwaysnek, az eddig az afrikai egészségüggyel foglalkozó Charity March veszi meg a légitársaságot – tudta meg az Origo Welsz Tamástól, a Charity March ügyvezetőjétől.

Az állítólagos új tulajdonos szerint decemberben a korábban tervezett hat helyett két Sólyom-repülőgéppel indul meg az utaztatás, és a cég átvilágítása után derül ki, hogy később milyen ütemben indítanak új gépeket.

A Charity March-Jótékonysági Menet Kft. a cégadatbázis szerint 2009 februárja óta működik, a többségi tulajdonosa az idén szeptember közepéig Welsz Tamás, kisebbségi tulajdonosa pedig Horthy Andrea volt, mindketten ugyanazon az afrikai, bissaui címen laknak. A Charity Marchnak szeptember közepe óta már egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cég, a Cavalli Continental Ltd. a tulajdonosa. Welsz Tamás erről azt mondta, hogy a kft. azon kevés Seychelle-szigeteki cégek egyike, amelyeket azért jegyeztek be ott, mert magyar tulajdonosaik Afrikában élnek – olvasható az Origo cikkében.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Komoly vállalkozás lesz !!! 2 db 20 éves géppel !!!
Igaz, egy oda, egy vissza...idehallatszik a
" hazaszeretetük " dobogása...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ennek a rot -weiß-grün ügyvezetőnek és a kinti " mátyároknak" nem ártana a körmére nézni, mert több, mint gyanús a csapat. Már, ha egyáltalán létezik.
coyote3
Aztán megsütötték és megették :)))))
jameska
Ez semmi másról nem szól, minthogy adóssággal átjátsszák mások nevére, utána csődbe megy, és nincs kin, nincs mit behajtani. Én előre megmondom, hogy így lesz!
mekkelek
Ennek elég pénzmosás szaga van... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok