"A magyar zsidók holokausztja magyar tragédia, magyar bűn, és olyan veszteség, amellyel kapcsolatban Navracsics Tibor (közigazgatási és igazságügyi miniszter) kijelentette, hogy a magyar állam is felelős volt miatta" - hangsúlyozta Fürjes Balázs. " Ezekre az állításokra nem lehet kijelenteni, hogy magyar nemzet véleménye, mert erről nem volt semmiféle népszavazás. Ezen állírások hangoztatói csupán csoportvéleményt fogalmaztak meg. Volt idő, amikor a szovjet és a magyar nép örök barátságát, a szocializmus fölényét zengedezték a hatalmi megfonok ezeket sulykolták belénk az iskolában. Aztán hazamentünk, és a szüleinktől, a felnőttrek beszélgetéseiből egészen mást hallottunk. Annak hittünk! Szóval nagyon-nagyon rossz taktika a kötelezőség...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Josla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Nem volt Honfoglalás, Tatárdúlás, Mohács, nem volt 1848, Trianon, 1945, 1956, 1990 Magyarország életében. Az ország egész történelme csupán pár hónapból áll.

És még az is a mi bűnünk, nem a Német Birodalomé.
sbl
Most - amikor már az összes médiából holo történetek ömlenek kéretlenül, kezd azoknak a száma fokozódó sebességgel növekedni, akik más témakörökben igyekeznek hinni!
Pl. Magyarország fejlődésének újbóli beindulásában a hosszú süllyedés és pangás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.