Az Origo azt írja, hogy a jelek szerint Széles Gábor telefonált egyet és május óta valamikor ugrott egy kategóriát az egyik leggazdagabb magyar nagyvállalkozó tavaly vásárolt zalacsányi kastélyhotelének besorolása.

Honlapján, Facebook-oldalán és a friss képek tanúsága szerint a homlokzatán is négycsillagos hotelként hirdeti magát Széles Gábor nagyvállalkozó zalacsányi wellnesshotele, a Batthyány Kastélyszálló. A szálloda azonban sohasem szerezte meg az ehhez szükséges minősítést – tudta meg az Origo.

Széles Gábornak kellett még egy csillag

A lap által kapott információk szerint a Batthyány Kastélyszálló nem kezdeményezett új eljárást azóta, hogy 2011 novemberében megkapta a háromcsillagos superior besorolást.

Egy volt alkalmazott állítása szerint az után került föl a negyedik csillag, hogy május 19-én megjelent egy cikk az Indexen "Széles Gábor egy háromcsillagos szállóban fogadta a dubaji sejket" címmel. Horváth Roland, a hotel volt igazgatóhelyettese szerint Széles Gábor személyesen telefonált, és utasította a vezetőséget, hogy "tegyenek ki még egy csillagot" – olvasható az Origo cikkében.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Lehet hogy lesz mégy egy csillagja ?? Szegeden ??
Esetleg halkan... Yellow ( is ) ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Hihihihihihihihihi
!!!
nileve
Már megint a nemzet zsenije van porondon.Hol az a nagy találmány,amiért már NOBEL-díjat kellett volna kapnia?
Yoda69
Jol csalnak, lopnak hazudnak ezek a fineszes fijuk.
bretagne
"Lehoznám néked a csillagot is az égről!" - és odaragasztja a hoteljére!
orogordog
1 forintos bácsi újabb kalandjai, csillag az hagyján, de ezt is ajándékba kapta, felújítást meg állami pénzen csinálta a zseni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.